dans när det är som bäst.



Dans när det är som bäst, då den går rakt in i hjärtat. Denna dans är verkligen som en liten mini film. Mark & Chelsie.

ännu en söndag.

6 hela dagar sedan jag bloggade nyss.Får skylla på att vi hade prov i Naturkunskap B i torsdag och att J kom hem samma dag. Jag har saknat honom, massor. Nu är han dock borta igen, på 24 timmars kryssning med jobbet och kommer hem ikväll. Själv vaknade jag halv 3 idag, det är inte okej. Även fastän det är söndag. Har något minne av att jag vaknade runt 11 då telefonen ringde och att jag bara skulle ligga en liten stund till och dra mig i sängen. Trodde knappt mina ögon när jag vaknade till igen och kikade på klockan, halv 3. Men men.

Imorgon börjar jag på mitt nya jobb, en förskola ute på landet. Och med det lite blandade känslor. Jag älskar att jobba på förskola, eller jag älskar barn men jag vill komma ifrån förskola en stund känner jag och prova på någonting helt annat. Denna tjänst är bara fram till dec och sern hoppas jag komma in på utbildningen i stockholm, har inga större förhoppningar på det egentligen men åh vad kul det skulle vara!

Nu ska jag äta lite ost och kex som blev kvar från igår. E, E och jag drog nämligen ut våra mammor på en krogrunda igår, haha. Va här före och åt lite och sen blev det flurran, jäklar va kul vi hade!

heaven on earth.


foto: J.

Tre stycken underbart fina bilder som J tog vid deras sommarstuga i Finland. Han är mäkta duktig på att ta kort, min favorit är den första med alla stenarna och den rosa himlen.

bra musik.



Shout Out Louds - Impossible.

less is more.


Men hur snyggt är inte det här. Enkelt men endå så jäkla snyggt. Jag vill ha allt, scarfen, armbanden, skorna, solglasögonen...ja allt!

Bild: StockholmStreetStyle.

You drift through the years and life seems strange.

Vaknade med halsont och lite febrig känner jag mig faktiskt, hittar inte febertermometern så kan inte avgöra om jag har feber eller inte. Phu, synd om mig. J va sjuk med halsont och feber några dagar i Finland så säkert han som smittat mig, blää!

Kräftskiva ikväll men får se om jag orkar gå, måste i alla fall iväg och posta lite paket nu och köpa vin i fall att man åker ut ikväll. Vill inte bli sjuk nu! Föresten så har min kamera gått sönder, så det är ingen bra dag idag. Nu kan jag inte ta några kort förens J kommer hem. Vilket negativt inlägg det här blev, får köpa lite godis på vägen hem så blir det nog bättre. Godis löser det mesta.

dagens låt.



Natasha Bedingfield - Pocketful of sunshine.

tradera: sailor.

Jag har lagt in en ny kategori, som jag tänkte börja på just nu. Tradera fynd. Tänkte tipsa om lite fynd på tradera som är värda att kolla in.

Tradera temat denna gång är sailor:




- Seglarskor av märket Don Donn, strl 36. LÄNK.
- Sailor kjol i vippig modell, röd/vit randig. LÄNK.
- Söt plånbok i sailor stuk, blå/ vit randig. LÄNK.
- Guldfärgat halsband med ankare. LÄNK.
- Röd/vit randig tröja av märket Gudrun Sjöden. LÄNK.
- Mörkblå busnel kavaj. LÄNK.

Höst jacka.


Jag letar efter en ny höst kappa, den här från Asos är nog den finaste jag sett på länge. Beställa? inte beställa? Jag vill ha någon lite längre så man kan ha tex bara leggings eller strumpbyxor under, då är ju denna helt perfekt!

ASOS Bubble Hem Sweat Jacket, 656 kr.


Denna från Nelly är också väldigt fin.

för att bilder säger mer än ord.



utan någon att hålla i handen.

Jag är helt slut, la mig på soffan och vilade en halvtimme men är fortfarande hur trött som helst. Håller jag på att bli sjuk eller är det bara mycket just nu? Igår va jag på första tillfället på historia kursen, helt galen tant som lärare hade vi och jag skrattade så jag hade ont i magen efteråt. Idag va jag först och hjälpte C i hennes butik, iväg på Naturkunskap B kursen (vilket va mycket, mycket intressant men svårt) och sen tillbaka till C för att hjälpa henne ytterligare någon timme. Imorgon ska jag sova läänge innan jag ska iväg till V och jobba hela kvällen.

Har precis lagat mat, själv. Första gången jag drar tummen ur arslet och ser till att laga någonting gott till mig själv när jag är ensam hemma. Vardagslyx. Föresten så saknar jag J nu, mycket. Om exakt en vecka och ca 1,5 timme ses vi igen. Hmm, undrar om han saknar mig lika mycket. Jag hoppas det, han har väl så fullt upp där borta så han knappt hinner tänka.

Och föresten är jag otroligt stolt över mig själv att jag klarade av att flyga själv, utan någon att hålla i handen. Stolt, stoltare, stoltast. Nu ska jag börja packa upp lite saker ur väskan som har stått sen i tisdags, den tar för mycket plats där mitt på hallgolvet.

where did my summer go.

Hade ställt klockan på 10 idag, men när jag vaknat till och gått upp såg jag att klockan bara va 9. Hade glömt att ställa om klockan. Ett ord för min vistelse i Finland, underbar. Veckan bara flög förbi och bortsett från lite grått och trist väder så har jag haft det jätte bra. Några soldagar fick vi ju i alla fall. Och jag är kärare än någonsin efter den här veckan.


and off we go.

Alltså jag är så värdelös på att packa, v ä r d e l ö s! Nu har jag packat om väskan 3 gånger redan (jag måste försöka sortera bort lite då det som det ser ut nu inte ens går att få igen väskan) sakta men säkert minskar det. Jag är expert på att packa ner alldeles för mycket saker och sen inte ens använda hälften av dem vilket J säkert har påpekat en 4-5 gånger redan, du kommer inte att använda allt det där! Men nej, jag vet faktiskt det. Men endå så vill man ju ha lite att välja mellan därborta.

Aja, i alla fall. Idag har jag varit på C´s jobb och hjälpt till lite, om dom behövde hjälp. Förstår inte hur C har klarat av att stått och sorterat, räknat och dokumenterat alla kläder tidigare. Vilket göra, så mycket roligare när man är två som hjälps åt också.

Ne, nu måste jag återgå till packningen. Sen ska jag måla naglarna och städa undan lite här hemma för imorgon åker vi!


uppe med tuppen, nästintill.

Fy sjutton vad jag är uppe tidigt idag. Jo för det här är tidigt för mig, i alla fall när man inte ska iväg till jobbet. Vaknade 8 i en tom säng då J inte kommit hem än, suck. Jag vet inte om jag börjar bli gammal men jag skulle nog inte palla att hålla igång så länge och mycket som de har gjort de här 3 dagarna.

Gick väl upp vid halv 9 i alla fall, strax innan J kom innanför dörren. Dock inte så full som jag trodde han skulle va bara väldigt, väldigt seg vilken är helt förståligt. Man vill inte annat än att säga, skyll dig själv! Men eftersom han "städade" upp efter mig förra helgen så va inte de dom första orden som kom ur min mun. Roligt verkar de ha haft i alla fall och jag skulle nog ha övervägt att ha följt med om det inte hade vart så väldans dyrt.

Idag ska jag börja packa lite och träffa C på stan en stund, senare blir det förmodligen en film med J som nog inte kommer att röra sig längre än mellan sängen och soffan idag.

del 5.


Resultatet av minigolfen och J som förmodligen ringar in sitt namn då han vann, pff!


Jag gömmer mig bakom korten och slår iväg en boll som säkert gick rakt i.

Let's take a breath, jump over the side.

Idag köpte jag lösvikts godis för första gången på jag vet inte hur länge, nu är det slut och jag mår faktiskt lite illa. Kanske inte skulle ha vräkt i mig allt på ynka 3 min, men det va ju så gott!

Annars då, efter en kaotisk natt/morgon (jag är så dum, dum, dum) så vart det jobb. Inte så länge dock vilken va skönt, jag är riktigt seg idag. Min energi är på noll och jag känner bara för att lägga mig ner och sova. Hoppas på en piggare och mer energirik dag imorgon.

J har spenderat de 3 senaste dagarna på raggae festivalen så det har varit relativt lugnt här hemma. I torsdags jobbade jag också och igår va C här, vi beställde pizza från ett ställe där vi troligtvis aldrig kommer att beställa pizza ifrån igen, assholes! Också kikade vi film, The Mist, bra film men med ett väldigt skumt slut.

Ne, nu blir det soffan och tvn ett tag. natti natti.

armband från cocoo.





Jag och armband alltså, har alltid haft någon förkälek till armband. Vet inte hur många jag har i min samling nu men fler kommer det bli. Jag vill gärna ha en i varje färg, tack.

Från cocoo. Pris: 165 kr.

del 4.


Godis och kortspelande i stugan. foto: jag.

Bara för att vi är så jäkla vackra. foto: J och jag.

dagens låt.



Kid Rock -  All summer long.

del 3.


Ett fint kort när en våg precis slår mot stenarna och jag som inte tyckte vädret va så skojj. foto: J.

smärta.

Jag förstår inte hur jag har kunnat utsätta mig själv för en sådan sjuhelvetes smärta, imorse var jag och gjorde en brasiliansk vaxning. Helt utan konstigheter egentligen, hon som utförde det var vanare än vanast men ändå kändes det jäkligt skumt att slänga upp sig själv sådär. Jag låg och skrek av smärta och tokskrattade om varannat, kan bara tänka mig hur det måste sett ut. Jag tycker själv att jag är ganska smärtålig men det där va nog bland det värsta (i fysisk smärta) jag har varit med om. Tårarna rann ner för kinderna för att det gjorde så ont, men hon lugnade mig med att det kan göra ganska så ont första gången man vaxar sig och att det sedan blir bättre. Första gången!? Trodde hon på fullaste allvar att det ska bli en andra gång..

Men, kul att ha provat på det i alla fall. Och resultatet blev ju..mycket bra, för att inte gå in på närmare detaljer. Men jag håller mig nog till det gamla hederliga sättet i förtsättningen.


del 2.


Stugan vi bodde i och en fiskebåt. foto: J och jag.


Vid klipporna och några fiskebodar. foto: jag.


En fiskebåt mitt ute på klipporna och utsikt över havet. foto: jag.

dagens låt.



Death Cab for Cutie - I will follow you into the dark.

del 1.


J´s cykel och en fiskebod vid klipporna. foto: J.


En gammal eka på klipporna och ett ankare. foto: jag.

nästan en vecka sedan.

Nu har det gått nästan en vecka sedan jag bloggade senast, fy skäms! Men det har varit mycket. Få se om jag kan uppdatera lite, bio i fredags. Såg Batman - The dark night, trodde inte det skulle vara någon film för mig och det va det väl inte heller egentligen. Men den va så jäkla bra gjord så den vart bra bara därför, handlingen va väl inte nått att hurra för enligt mig men..me like. Jag rekomenderar den.
Filmen va 2,5 tim lång så det va tur att vi hade platser längst bak och bra med benutrymme, när jag och C va och såg Sex and the city filmen som också va så lång så satt man och vände och vred på sig sista timmen, riktigt obekvämt.

I alla fall, sen i lördags hade J försenad födelsedags fest här hemma. Det regnade och va lite kyligt så det vart inge grillande av, men vi trotsade vädret och satt ute på balkongen hela kvällen. Klädde på oss en massa tjocka kläder och tände ljus, jätte mysigt. Det tråkiga va att innan kl ens hade slagit 23 så va det någon sur jäkla granne som ringt och klagat på att vi va för högljudda så då bestämde vi oss för att gå in för att inte få mer klagomål.

Igår kväll kom vi hem från en mini-foto-cykel semester på Åland, men jag lovar att uppdatera mer om det senare plus att lägga in en massa bilder. Nu ska jag iväg en sväng!

RSS 2.0