I said you’ve got to join me.

Sitter här med med världens förkylning. Snuvig, snorig med kliande näsa. Ja,ni fattar...jävligt irriterande är det i alla fall. Men jag klarade mig ändå hela 2,5 vecka på nya jobbet så det va väl dags nu. Jag har ätit alla vitaminer och tagit all förkylningsmedicin vi har här i lägenheten och igår kväll gav tom J mig en whisky innan jag skulle sova, för att ta kål på alla bakterier. Så denna förkylning förmodas inte bli långvarig.

Satt vid datorn och lyssnade igenom spelningslistan J hade gjort då en väldigt bekant låt kom upp, vet att jag för ett tag sedan letade efter just denna låt men då jag varken viste vilka som sjöng eller hur texten gick så hittade jag aldrig låten. Grymt bra är den i alla fall!
Hoffmaestro & Chraa - Young Dad.

att mysa i här hemma.Mysbyxor från calvin klein att gå runt i här hemma, ja tack! Dessa kommer från asos.
Pris: 289 kr.

snart en vecka.


Snart är redan en vecka på nya jobbet gjord, känns bra! Den har innehållit mycket intressant, bla besök på cirkus och uppdatering av det lilla inom teckenspråk jag kan. Intressant. Idag har jag dock varit ledig, eller ledig och ledig. Naturkunskapen började vid 13 och sen va det raka vägen till V där jag spenderat hela kvällen. Vi har vart och busat i lekparken och haft det allmänt mysigt.

Måste passa på att skryta lite på en gång också, gissa vem som fick mvg på första provet på naturkunskapen...just precis. JAG! Historian däremot skiter jag nog i snart, kan på fullaste allvar inte förstå hur jag ska klara den kursen!? men men..

Nu ska jag hoppa in i duschen, V´s lillebror A kissade nämligen i riktning rakt mot mig när jag bytte blöja på honom. Men det är smällar man får ta när man jobbar med barn!

RSS 2.0