SKINNDETALJER.Jag har blivit förälskad i kläder med skinn och lackdetaljer, har redan ett par leggings och nu är denna på väg hem till mig.
214 kr på REA, från ASOS.

Kommentarer
Postat av: Madde

Jo, visst är det bra men änsålänge har jag liksom inte kommit in i gänget bland personal känns det som. Har bara jobbat två dagar men ändå. Jag vill bara jobba med klockarbol-gänget som man KÄNNER utan och innan.. :(Vad bra, då kan du åka med mig på morgonen. Börjar också 9 och jobbar till 16 men sen ska jag till mitt andra jobb i bälinge (kan berätta mer på måndag) och då slutar jag 18. Så om du slutar 18 du med så kan du åka med hem om du vill? Haha..Helgen blir lugn. Hämtade två fyllskallar igår (david och hans jobbpolare) som hade jobbfest igår. En elgrosisst som bjöd på mat och alkohol och sedan blev det utgång. Kom hem fyra imorse :S Så kvällen blir lugn, är svintrött och börjar typ bli sjuk :( Hostar och har SKIT SKIT SKIT ont i halsen (hoppas det ej är halsfluss) och har ont i huvudet till och från.. men ingen feber.. men kanske är en början till det, vad vet jag..?Vad gör du ikväll?

2009-08-29 @ 16:47:57
URL: http://mproblem.blogg.se/
Postat av: Madde

HAHA, men ååååk buss istället då. NEJDÅ, vi har ju redan pratat :) Davids mamma trodde inte jag hade svininfluensan (träffade henne ikväll).. Men samtidigt skulle jag ha det så sa hon att det är som en vanlig influesa men att alla gör så stor grej av det. Och det säger hon som är orolig för typ allt annat samt jobbar inom sjukvården..Nu känner jag mig nästan febrig men hoppas jag mår bättre imorgon. Ska DÖ i soffan nu, kommer somna på en gång :(Gjort något kul ihelgen?SES imorgno!

2009-08-30 @ 20:42:07
URL: http://mproblem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0