DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPAREDAN.

 

Blandade känslor.

Det känns otroligt ensamt nu när J har åkt, inte förens den 28:e får jag pussa på honom igen. Imorse låg jag kvar lite extra länge i sängen, det kändes tungt att slänga benen över kanten och gå upp. Men av erfarenhet så vet jag att dagarna går ganska så fort endå.

 

Imorgon efter jobbet tar jag i alla fall mitt pick och pack (inklusive kisse missen) med mig ut på landet. Det ska bli så mysigt och lite extra mysigt är det ju nu när vi fått så mycket snö. Det är så otroligt fint, riktigt vykortsvackert.

 

Nu, rulla köttbullar.

 

GOD JUL.

PEPPARKAKSBAK.

Usch, jag har blivit TOKförkyld. Jätte bra tajming, verkligen! Hoppas att man inte blir sämre till jul i alla fall, har proppat i mig vitaminer i alla möjliga slag nu så det ska nog gå bra!

Häromdagen gjorde vi vårat pepparkakshus, det har blivit lite som en tradition. Det här är tredje året i rad nu och vi försöker överträffa oss själva lite mer varje år.Detta år gjorde vi dock ett litet mindre pepparkakshus, det vart riktigt sött. Vi tänkte att det va svårt att slå förra årets pepparkakshus men jag tyckte att det här också vart fint. Nu fattas det bara en massa godis på det också så är det klart sen!

Vi gjorde även pepparkakshjärtan och hängde i köksfönstret så nu känns det riktigt juligt här hemma.

HJÄLTAR.

Har suttit och bölat till Svenska Hjältar nu på 4:an, man blir ju alldeles varm i hjärtat av alla dessa fina människor. Samtidigt så sitter jag och pysslar med några smycken, tog med lite till jobbet och visade idag och fick en hel del beställningar, kuul! :)

TRETTONDE DECEMBER.

Lucia och tredje advent idag, fasiken vad tiden går fort!
En och en halv vecka kvar till julafton och inte en endaste julklapp är inköpt än så länge, INGEN. Hur ska detta gå?

I fredags va det luciamys på jobbet, spenderade först dagen på ena förskolan med repetion med storingarna inför lucian. Åh så himla duktiga de va, jag blev så otroligt imponerad. De sjöng för fulla halsar och spelade olika instrument, bland annat flöjt i olika stämmor. Duktiga!

Sen lite innan kl 15 så sprang jag vidare till mina småttingar för att vara med på deras lucia, jag kom precis då alla 21 barn skulle få på sig sina lucia och tomtekläder, i sånna situationer önskar man att man har flera händer. Men det gick bra och barnen sjöng så fint även fastän de flesta barn va mest fundersamma varför det stod en massa mammor och pappor och tittade på dem.
Sen drack vi glögg och åt pepparkakor som barnen bakat, myys!

Idag har vi haft lite julbak här hemma, knäck och kola och sen har jag även bakat lite gott till mina fina kollegor på jobbet! Dom har varit helt underbara nu då jag inte mått så bra.

I onsdags fick jag en sån otroligt fin julgrupp som en kollega på jobbet tillverkat, i julgruppen stod det två långa ljus som jag skulle tända för att få lite extra ljus i min vardag just nu. De vet att jag har varit orolig över allt som hänt och inte kunna tänkt så mycket på nått annat så de ville ge mig någonting som symboliserade att de tänker på mig, fina!

I torsdags va jag på återbesök till min läkare och fick reda på att cystan va helt godartad, lycka! Om ett par-tre månader ska jag tillbaka för röntgen och se så att de fått bort allting men det känns så bra, det va i alla fall ingen farlig cysta. NU kan jag äntligen slappna av och börja tänka på lite annat än bara detta hela tiden. Det har bara gått runt i mitt huvud den senaste tiden. Mamma och pappa har varit stora stöttepelare då jag inte mått bra, och älskling såklart. Älskar er, runt jordklotet och tillbaka ♥

Ne, nu ska jag fortsätta pyssla här hemma. Det är kaos i mitt kök just nu. Julbak va det ja.

NYBAKTA.Nybakta lussebullar med mjölk, mmm.

Ikväll blir det ingen mjölk i alla fall, ska snart börja göra mig iordning för att bege mig ner på stan för några drinkar med två flickor. Men det blir en lugn kväll för mig, bara 1,5 vecka sedan op och även fastän halsen känns någolunda okej så ska man nog inte anstränga sig för mycket än.

Trevlig kväll!

TÄVLA.Var med och tävla hos Dare Design´s Blogg om ett av mina armband från DesignByLina.
:)

ÄNGLAR.

 

Både små och lite större änglar kommer snart att ligga uppe i shoppen, en liten kompis som man kan ha med sig överallt. Fästa på armbandet, halsbandet, väskan. Själv har jag min på nyckelknippan.


KAVAJ.Ge mig denna från Chique, 699 kr.

MUSIK.Donkeyboy - Sometimes

RSS 2.0