LÖRDAGEN.

image156image157
image155
image158image159

På lördagen kom E och M hem till mig, vi hade lite guitar hero fest här hemma och åt ca 7 chokladbollar och 5 kakor var. Kvällens dryck va äppeljuice (eftersom jag inte kände för något så mycket starkare efter fredagens aktiviteter) men roligt hade vi för det. E  fick ont i sin speciella muskel och jag hade megaknip i magen dagen efter av alla chokladbollar. Men det va en mycket trevlig kväll.

it sucks.

Helvetes, jävla, piss skit också. Ursäkta min tillfällighet av mun diareé men jag måste bara ta ut mina agressioner här i bloggen, bajs! Jag trodde inte att ett par dagar kunde betyda så mycket som de nämsta två dagarna gör nu. Jag vill, jag vill jag vill! Allt skulle falla så bra in om jag bara KUNDE FÅTT VARIT LEDIG! Jag vet, jäkla mes tänker ni. Har hon inget annat att tänka på. NEJ, inte just nu.
 
Imorgon ska jag jobba från kl 8 på morgonen till kl 21.30 på kvällen, inte nog med det. Utan sen ska man komma hem till en lägenhet fullt med människor som är i full gång med att festa. Medans de drar ner på stan och har roligt så måste jag snällt gå och lägga mig för att sedan orka upp dagen efter och jobba, på självaste valborg! Men de andra de går istället upp den dagen för att sätta sig i en park med strålande härligt väder (som det nu tydligen ska bli, fan kunde det inte ha regnat i alla fall) med en massa god dricka och mat. Och medans jag jobbar och står i och inte slutar förens kl 16! För att sedan åter igen komma hem till en massa festande folk, som vid det laget ligger en aningens före mig alkoholväg. OKEJ, visst sen är jag ledig och får göra vad jag vill resten av kvällen, men det är inte samma sak när man missat hela dagen och alla roligheter. This sucks! Jag vet jag är en tönt.
image159

fredag.





I fredags hade vi grillfest här, fy fan va mysigt det va! Vi grillade ca 2 kg kött och allting åts upp (även fast det sista åts upp framemot 4 på morgonen då man vart hungrig igen.) Härligt väder va det också så vi satt framme på balkongen hela kvällen/natten. J sprang runt med kameran de första timmarna på kvällen och jag lägger in några av bilderna, bilderna blir ju bara så himla fina med hans kamera.

Runt 2 drog de flesta iväg in på krogen men några stycken vart kvar däribland grannarna som kom över och spelade lite guitar hero med oss. Sen gick de hem och kvar vart jag, J och en av hans kompisar. Vi spelade buzz fram till kl 5, och JAG vann. Jag hörde nått om att jag skulle ha vunnit på tur, men här är det bara skicklighet. Sen vart de kvar uppe och kollade nhl och jag gick och la mig, en aningens sliten och trött. Grymt lyckad kväll!

skinnjackan.

image139

Denna vill jag ha, pekar uppåt. Någon som har den i strl 36 och vill sälja!? Jag ger mycket, mohaha.

the skirt.

image136 image137

Söt kjol från asos, vill ha begär.
Letar fortfarande efter den perfekta skinnjackan, jag har gett mig (piip) på att jag ska hitta den. Jag vill ha mc modellen från HM, men verkar inte gå att få tag på längre. Jag gråter. Får leta vidare helt enkelt.

Pris 375 kr.

nu åker vinterjackan.

Nu åker vinterjackan in i garderoben, för nu ska den väl inte behöva komma till användning nått mer. Nu ska jag bara försöka hitta den perfekta svarta skinnjackan, och det är svårare än jag trodde. Eller hittade faktiskt den perfekta skinnjackan i måndags, bara 2500 kr på weekday! Kommer inte ihåg vad det va för märke men galet snygg va den i alla fall, vill ha begär! Jovars.

Imorse va jag till läkaren, fick åka igenom en såndär läskig tunnel men det va mindre besvärligt än vad jag trodde det skulle vara. Det gick bra. Nu ska jag försöka hitta på nått att äta, J är inte hemma och det är lika svårt varje gång. Tyckte faktiskt att han kunde laga nått till mig innan han åkte till jobbet, men han kände inte för det sådär en kvart innan han skulle åka. Konstigt. Nudlar brukar det ju oftast bli när jag äter själv fast förra gången lyxade jag faktiskt till det med köttbullar och makaroner, inte det att jag inte kan laga mat. Så himla tråkigt att stå vid spisen själv bara! Nej, nudlar it is.
image159

i put some new shoes on my feet.

image135
Häromdagen köpte jag nya skor, visst är de fina?! Egentligen inte sånna jag va ute efter men eftersom jag inte kan ha så hög klack på mina skor så finns det inte så mycket att välja bland. Men jag är nöjd.

Kom på att jag har ett par rosa converse undanstoppade längst in i garderoben också, kanske dags att plocka fram dem nu när det är så fint väder!

tjugoandra april.

Snart ska jag cykla iväg till jobbet, det va lite kallare imorse när jag vaknade men nu börjar solen värma lite. Idag blir det en lång jobbdag, slutar inte förens vid 21-22 ikväll. Och inte sov jag mycket under natten heller, har blivit beroende av guitar hero så det spelades halva kvällen igår.

Igår satt vi upp en lista där föräldrarna kan skriva i barnens tider för nästa vecka, jag håller tummarna hårt för att det kanske, kanske, kanske inte är så många barn som ska vara på förskolan på onsdag. (Ja, jag vet att jag tjatar om den där jävla valborg) Men jag vill I N T E jobba! Ne nu ska jag se på nyheterna en snabbis innan jag cyklar iväg.

Ha en bra dag!
image159

here comes the sun, it´s all right.

Strålande sol idag! Säger som min vän Marika att klockan är redan 7 och det är fortfarande ljust ute, som om det vore mitt på dagen. Jag har precis kommit in från en timmes promenad. Vi gick till röbo för att sedan ta oss över åkern och in i gamla uppsala området. Sen gick vi hela vägen hem, förbi J, hem till mig och sedan tillbaka till J.

Sov alldeles för länge imorse, det va lagom kul att vakna av att solen sken in genom fönstret och se att kl redan va halv 12, jahap där sov man bort halva dagen. Känner mig totalt värdelös när jag sover så länge, dagen går så himla fort då och det känns som man inte hinner med någonting. Nu är kl redan 7 liksom, iofs så har man hunnit med ganska mycket idag endå (för att säga emot sig själv lite).

Började med frukost ute på balkongen, i bikiniöverdel!, och sen satt jag kvar där och solade ett bra tag, man får ju passa på nu när det är så varmt. Sen åkte vi iväg och köpte (eller ja, J köpte) utemöbler till balkongen på framsidan, det blev jätte bra! Så nu har vi monterat ihop både det och grillen, duktiga vi är. Många grillkvällar kommer det att bli där och förhoppningsvis valborg också som det ser ut nu, jag är dock fortfarande jävligt bitter eftersom det verkar som att jag måste jobba på dagen. Så då missar man ju allt kul! Men men håller fortfarande tummarna för att jag kanske, kanske får vara ledig endå.

Nu blir det i alla fall lite mat, är galet hungrig efter promenaden!
image159

vårkläder.

image133

Den blå/vit blommiga klänningen och det puderrosa linnet båda från Ellos, jag ä l s k a r klänningen! Den kommer användas mycket i sommar. Sen köpte jag en vit korsettliknande spetsklänning idag från gina, jag kommer dock inte använda den som klänning eftersom den är så jäkla kort utan den kommer mer att användas som top till ett par jeans.

Skinnjackan från Halens va i alla fall en besvikelse, eller snygg va den väl men alldeles för stor. Och eftersom det inte finns några mindre storlekar kvar på hemsidan så får jag leta vidare efter en svart skinnjacka.

mintvintage.

image132

mintandvintage.com

I feel the words unspoken inside.

Jag önskar att jag var mer framåt när det gäller vissa saker, jag liksom låser mig ibland. Det som just precis fanns där och bara väntade på att få komma ut, det fastnade någonstans på vägen. Jag vill mer än jag orkar, jag vill mer än jag vågar. Varför tar det stopp!?

Jag sitter här med obehag i huvudet igen, tagit 2 tabletter men de hjälper ju inte. Blir självklart jätte orolig och jag vill bara att det ska bli onsdag nu så att jag kan få komma till läkaren. Nu håller vi bara tummarna att det inte blir strejk och om det blir det endå så hoppas vi att det inte påverkar just röntgen.

Nu ska jag i alla fall in till stan en sväng, inte alls lika fint väder idag som det va igår. Igår satt jag och J på balkongen på eftermiddagen och drack lite cider i vårvärmen, vilka härliga vårkänslor man fick då. Ville bara åka ner på stan och sätta sig på en uteservering. Lite senare på kvällen åkte jag iväg på Mary Kay hudvårdsparty. Hade väl inga direkt förväntningar på kvällen, men den visade sig blir riktigt kul. Med rosa hårband och osminkande ansikten, vi fick verkligen se våra rätta jag. Ett antal glas vin senare så va det väldigt kul.

Föresten så va denna klänning en riktig sommardröm, jag är kär. Finare klänning får man leta efter, bilder kommer senare.

little miss.

image125
Nu har jag äntligen 2 st "Little Miss" tees i garderoben. Letade överallt efter dem när jag va i London förra året, men de lyckades vara slut överallt. Nu häromdagen kom min söta kusin hem med 2 st tees till mig, "Little Miss Giggles" och " Little Miss Noughty". Så nu är jag glad!

tall, tall girl.

image128

image126    image127

De här skorna från forever21 är grymt snygga, min skosamling skulle inte bestå av något annat än sådäna här liknande skor om...jag vore några cm kortare. Om jag skulle sätta på mig dessa skor nu så skulle jag bli över 2 meter lång. Visst jag tycker det är snyggt att vara lång, men det går till en viss gräns. Jag vill inte behöva böja mig ner för att pussa på J.

Pris $ 39.80.

between the lines of fear and blame.

När J inte är hemma så lever jag på nudlar, sorgligt men sant. Jag kan bara inte laga mat själv, jag vet inte hur jag klarade mig hela förra våren/sommaren när jag bodde själv. Jag kommer ihåg att jag åt, men vad!? Nudlar förmodligen. Nu sitter jag i alla fall här och är hungrig, dum som man är. Men jag har noll inspiration till att fixa nått att äta. Det har kurrat i magen ett bra tag nu, satt på personalmötet och kunde inte hålla mig för skratt för att min mage lät så mycket (jo, min mage den k a n kurra..tro mig) så tillslut fick jag lov att ta en macka.

Jag är galet trött ikväll, har varit sena kvällar den här veckan. Jobb till 22 i tisdags, personalmöte till 20 i går och avdelningsmöte till 18.30 nu ikväll. Ska snart lägga mig i soffan och kika på tv en stund, "so you think you can dance". Ja va uppe tidigt imorse och gick och la mig alldeles för sent igår kväll och idag känns det. Skulle lätt kunna lägga mig och sova nu, imorgon slutar jag i alla fall kl 13. Hej helg!

Btw så önskar jag att jag var mer framåt när det gäller vissa saker, det är riktigt jobbigt när allt bara låser sig. Det som just precis fanns där och bara väntade på att få komma ut, det fastnade någonstans på vägen. Jag vill mer än jag orkar, jag vill mer än jag vågar. Varför tar det stopp!?
image38



födelsedags middagen.

     
image120
image118
foto: J.

rosa tyllkjol.

image122

Hur sött är det inte med tyllkjol, men säkert svårt att få tag i. Man kanske skulle prova sig på att sy en. Här finns en söt annars.

tänd ett ljus.

Jag hoppas att många fönster och hem lyser för Engla just nu, jag finner inga ord. Det är så fruktansvärt hemskt, jag tänker inte bara på Engla utan alla utsatta barn i världen. Barn som blir bortrövade, misshandlade, våldtagna. Vart ska det sluta?

där lärde jag mig en läxa.

Jag har förnyat headern lite, ingen stor förändring men endå. Jag tycker att det vart bra, lite enklare. Så som jag vill ha det! Nu ska vi äta kyckling, rester från igår som vi fick med oss hem från mamma och pappa. GOTT!

Föresten så har vi bokat biljetter till Björn Gustavsson idag, han kommer hit till konsert och kongress huset i oktober (ett tag kvar jag vet, men jag ser fram emot det!) Någon som sett honom i "Sverige pussas och kramas" föresten? Haha, jag dör vad rolig han är.

- Här sitter jag på kylen, här kan man inte sitta när man har tjej.



inristat i huden.

image105
Jag tycker att det är så snyggt att ha en text tattuerad någonstans. Har haft lite funderingar på att tattuera in en text på insidan av handleden men också bak i nacken, som på de hä bilderna på Victoria Beckham och Angelina Jolie. Tycker att de tattueringarna är riktigt snygga.

Vad tycker ni är snyggaste, vågrätt eller lodrätt?


Just nu är jag lite mer inne på den lodrätta. Frågan är bara hur man ska kunna välja text, jag vill att det ska vara en text som berör mig och som på nått vis symboliserar mig. Kanske ur en låttext eller ett stycke ur en dikt, men det måste vara en text som man kan tänka sig att leva inristad på huden med ett tag. Fint är det i alla fall!


it´s burning.

Gaah, det bränner som fan i ansiktet! Vad är det bästa mot bränd hud!? Har smörjt in mig med mängder av aloe vera gellyn men ingenting hjälper visst. Bara man inte börjar flagna och blir fläckig, ja herregud vilka problem man har.
image159

lila, lila, lila.

image103
Dålig bild, men man ser på ett ungefär i alla fall. Det är i alla fall det lila/grå nagelacket från essie, "Island Hopping". Jätte fin färg som stämde bra överens med bilden på hemsidan. Funderar på att beställa ett par till nagelack, skulle bla vilja ha ett vitt till sommaren. Föresten så håller lacken bra! Lite skilllnad mot HM lacken som håller max 2 dagar.

lördag.

image86

Idag har jag haft en heldag för mig själv, J åkte iväg till jobbet vid 11 och sen dess har jag hunnit ner en sväng på stan. Köpte hårfärg och lite annat smått sen va jag iväg och solade. Ett nytt ställe som jag aldrig varit på tidigare, men där kommer jag definitivt fortsätta att sola. På det förra stället gick ju solariumen sönder ett efter ett så tillslut fanns det bara ett kvar, sånt där snabbsolarium som man ändå inte fick någon färg av.

Man hinner tänka en jävla massa när man ligger där i solariumet, vad annars finns det att göra liksom!? På det här stället hade de ialla fall musik i högtalare, det hade de inte på det förra. Efter att ha legat kanske halva tiden så började det svida som bara den på bröstet och ja, självklart så brände jag mig. Så nu har jag smörjt in mig med en massa after sun, röd som en kräfta är jag.

Nu har jag i alla fall färgat håret och ögonbrynen och nu ska jag ställa mig och baka lite kärleksmums som ja så fint kallar de :) För imorgon blir det ut på landet och fira med släkten. Jag skippar ikväll, ska lägga mig på soffan och käka en massa godis istället. Ibland så vill man inget hellre.
image159




dagens låt.



Jack Jonhson - Do you remember
.

as he goes left and you stay right.

Hemkommen från jobbet, men blir inte hemma så värst länge eftersom jag snart ska tillbaka till jobbet igen och ha möte. Idag kom det två brandbilar till vår förskola, de skulle kolla säkerheten inne på avdelningarna. Jätte kul tyckte barnen som va jätte uppspelta över branbilarna och våra största barn fick gå ut och kika på dem. Vi fröknar va mest uppspelta över brandmännen, vi trängde oss före barnen längst fram vid staketen och ville gärna följa med ut och kika på brandbilarna. Needå, men nästan.

Föresten så är jag besviken, jävligt besviken faktiskt över att en viss person inte ens kunde komma med ett grattis på min födelsedag. Glömt bort!? Mycket möjligt, besviken är jag vilket fall som helst.
image38

could you find a better one.

image98image99image100

Blå/vit blommig klänning ellos.
Pris 199 kr.

Puderrosa linne med spets från ellos.
Pris 149 kr.

Jacka från Halens, i svart.
Pris 399 kr.

min födelsedag.

Har inte bloggat sen i måndags nu, jag har som sagt fyllt år (!!) så har inte riktigt haft tid. Födelsedagen igår kunde inte bli så mycket bättre. Jag jobbade dock till kl 17 men när jag kom hem väntade en 3 rätters middag lagad av J här hemma. Man har ju det ganska så bra endå, när man träffar någon som älskar att laga mat. Annars vart det en lugnt födelsedag, firade med några kompisar i helgen som va och nu i helgen blir det hem till mamma och pappa och fira med släkten.

(updaterar med lite bilder har om en stund när J kommer hem, bilderna ligger på hans kamera och den vågar jag INTE fingra på!)
image38

dagens låt.

Sångaren i Laakso, har gjort ett antal bra låtar. Denna är grym, ladda ner, lyssna och njut.



Markus Krunegård - Samma nätter väntar alla.

när man längtar tar saker tid.

Vet ni, vet ni, vet ni!? Imorgon fyller jag år, då blir jag ännu ett år äldre. Hela 23 år. Jag fick knäpp häromdagen, va hundra på att jag fyllde 24, men efter lite räkning på fingrarna och efter att ha tänkt efter lite, att så gammal kan jag väl ändå inte vara så insåg jag att det va 23 jag fyllde och inte 24. Ett tag där va jag nästan helt säker att jag varit 23 i ett helt år redan, jaja så kan det va. Åren börja väl ta ut sin rätt.
image38

picture of you, picture of me.

 image40image69
foto: jag.

solvarm.

Frukost ute på en solvarm balkong är väl något bland det bästa som finns, det man äter blir så mycket godare då. Nu har jag fått ytterligare 137 nya fräknar i ansiktet och en lite brunare mage. Jag vaknade upp sjukt bakis idag, har väl några glas vin för mycket igår att tacka måendet idag för. Men nu efter 2 alvedon börjar det lägga sig.

Snart kommer J och två av hans kompisar hem hit, vi ska grilla. Årets första grilldag och det ska bli obeskrivligt gott.

image95 image96
foto: jag.

underbara under.

       
         
- Bow Front Polka Bra £16.00 och Polka Tieside Mini £6.00.
- Floral Ruffle Bandeau Bra £14.00 och Floral Ruffle Mini £6.00.
- Spot triangle bra £12.00 och Lace Ra Ra Short £10.00.

Allt från topshop.

pink.

image90

rosa rosa rosa.
    

Här är resultatet av mitt rosa nagelack som jag beställde från head2toebeauty. Är väl inte rikitgt nöjd med färger, en mycket starkare färg än vad jag hade tänkt mig. Men snyggt endå tycker ja!

it´s allready friday for me.

Jag har varit och köpt buzz idag, så hela eftermiddagen har ägnats åt att spela. Skit kul! Slutade redan vid 13 så nu har jag heelg, och imorgon ska jag sova riktigt länge. Jobbigt bara att J kommer hem runt 8 imorgon bitti och efter det kommer man väl inte kunna somna om igen.

Får krupp på photoshop, ska göra något så enkelt som att ändra färgen på en text. Ska det vara så svårt?!
image38

dagens låt.

Jag har "upptäckt" seal, fantastisk.
Här är en bra version också.




Seal - Amasing.

shoppingen sen sist.




- Ett blå/vit randigt linne från HM. Pris 79 kr.
- Ett röd/vit randigt linne från HM. Pris 79 kr.
- Ett korall färgat tubtopps linne från Gina. Pris 79 kr.
- Ett vitt tubtopps linne från Gina. Pris 79 kr.
- Ett par gråa chinos från Gina. Pris 299 kr.
- En tunnare jacka i mc modell från HM. Pris 298 kr.

and turned on the light inside.

Meen sådärja, nu kan man blogga igen då. Det va väl på tiden. Sitter här och har ont i huvudet..igen. Har inte haft ont på ett tag nu, men idag vid lunch tid så kom det igen. Tog en tablett men de hjälper ju inte, skit också. Går väl säkert och oroar mig i onödan men vad ska man göra!?

Nu jobbar jag imorgon sen har jag min lediga fredag, ska bli så skönt att ha låång helg. Nu ska jag äta köttfärssåsen och spagetthin som jag hittade i kylen när jag kom hem, J kan han. Sen blir det soffan heela långa kvällen.
image38

RSS 2.0