finaste fin.

Det här är min kisse, hon har egentligen inget namn. Eller, hon har hetat en massa olika men nu heter hon mest kissen, tråkigt jag vet. Men hon gillart. Finast i världen är hon i alla fall.

foto: J

dagens låt.



Coldplay - Warning sign.

The sun is shining now and i´m not feeling cold.

Första dagen på ledigheten men alarmet ringde endå vid halv 9 på morgonen. Vaknade med ett ryck och tittade på klockan, fick panik ett tag där och trodde att jag försovit mig till jobbet, det tog några sekunder innan jag kom på att jag var ledig. Fy fasiken va skönt det va att lägga huvudet på kudden igen. Kl 9 sedan gick jag upp, va tvungen att åka ner på stan och fixa lite saker. Jag hade bla en tid hos moster L för en undersökning av mina tänder men fick ett mess imorse att det hade kört ihop sig och att jag skulle komma senare i veckan istället.

Igår va vi hos B och E och kikade på fotboll, en väldigt trevlig kväll! De hade gjort pizza (mycket god) och vi hade köpt en massa kex och ostar som vi åt sen. Efteråt satt jag och E ihopkurade med 2 filtar på balkongen och drack vin medans killarna spelade PES, då vill man helst inte störa. Mysig kväll och jag hoppas att det blir många sådana i sommar.

Det blev även lite shopping idag på stan (ovanligt), lägger upp lite bilder sen.




dagens låt.



Fergie - Labels or Love.

åh, gubbar.


foto: jag.

svensk sommar.

Det är den 28 juni idag, och det haglar för fullt ute.

långklänning.



Jag har beställt en långklänning, på rean för 89 kr. Det kallar jag fynd!
Nu ska det bli intressant att se hur den sitter också, antingen ser det förjävligt ut på eller så sitter den okej. Jag tror mer på det förstnämda iofs men kunde inte låta bli att klicka hem den endå, det är ju så snyggt. Ja, i alla fall på andra.
Va lite inne på denna mönstrade först, men jag tror den är lite för vågad för mig. När skulle den användas?

sex and the city.

Igår va vi och såg "Sex And The City" filmen. Kan ju kort och gott säga att inga sex and the city-fans lär bli besvikna. Helt fantastiskt film! Salongen bestod av 80 % tjejer eller tjejer vars pojkvänner blivit med tvingade för att hålla i näsdukarna, folk skrattade och grät om vartannat. En film jag definitivt skulle kunna se om och om..och om igen. Och Carrie är ju bara så otroligt söt, skulle kunna döda för att se ut som henne. Ja, nästan i alla fall.



Kvällen började på C´s jobb med ett par drinkar, dock inga cosmopolitan´s men de vart riktigt goda för det. Efter drinkarna skyltade vi om lite i hennes butik, det va ju lättare sagt än gjort. Något vi egentligen inte skulle ha gett oss in på. Folk kikade in genom skyltfönstret, garvade och undrade va fan vi höll på med därinne då vi dragit ner den manliga provdockan på golvet och förgäves försökte få av honom byxorna. Vi garvade också, mycket. Förstår hur sjukt det måste sett ut, och att inte tala om att få av tröjan. Dockan va ju så jäkla bredaxlad och armar gick av, ja ni hör ju. Inte direkt en realistisk modell. När vi sedan fått på dockan kläderna och skulle få tillbaka den i ställningen så gick inte det, hur vi än gjorde så va det omöjligt att få på den. Så vi ställde den inne på lagret vilket senare resulterade i en del skrik när vi kom tillbaka till butiken igen efter filmen, puh!


Här är i alla fall trailern på filmen, om det är något därute som inte sett den än, GÅ OCH SE DEN DÅ!

dagens låt.



Miss Li - Oh boy.

ett hjärta runt halsen.



















Det här halsbandet som jag fick av mina kära kollegor häromveckan har gått sönder, ledsen i ögat. Jag älskar det och har använt det varje dag sedan jag fick det, men så igår så fastnade det i något och kedjan gick av. Till halsbandet fick jag även ett antal rader ihopp rimmade till mig, så fina kollegor har jag. Otroligt vackra ord.

gotta leave my fear behind.

Helt plötsligt så blev jag alldeles förskräckligt nervös, jag sitter här hemma och tänker på i sommar när vi ska åka till Finland. Det ska bli riktigt kul men det jag fasar för är själva flygresan. Jag fullkomligt HATAR att flyga och min flygskräck bara blivit värre de senaste åren. Inte nog med det,  jag ska flyga hem "all by myself", fy fan. Jag kommer ju stortjuta och inte sluta förens jag har landat och satt ner mina fötter på fast mark igen, oh lord.




med blommor i håret och kohagar runt hörnet.

Är det någon mer än jag som tycker att midsommar är bäst på landet!? Mja, enligt in mening så är det så det ska vara i alla fall. Små röda hus med vita krokar och en kohage runt hörnet. Sen är det ju inte helt fel med en klarblå himmel heller. Vi hade tur med vädret både på midsommarafton och midsommardagen, dock va det lite kyligare på midsommardagen men det gjorde inte så mycket. I alla fall så tänker jag visa min midsommar i bilder istället för att berätta så mycket. Här är några utvalda bilder:










dagens låt.

Coldplay´s nya album är grymt bra, denna är en favorit.



Coldplay - Lost.

lets talk about fotboll.

Sitter och kollar på fotbollen nu, Sverige - Ryssland. Åh vilken kass match, man blir så less! Från det jag har "lyssnat till mig" på jobbet så hade jag tippat på att Sverige skulle vinna ikväll och sedan förlora mot Holland i nästa match, möjligtvis. Men icke, med bara ca 2 min kvar av matchen så ser det inte ljust ut för Sverige. Imorgon kommer det inte vara någon bra stämning på jobbet, det är i alla fall en sak som är säker.

Bläh!




paj.



foto: jag.

Jag har bakat paj till tanterna på mitt jobb, jag känner mig som en bra kollega just nu! Det vart hallon/blåbär´s paj och anana´s paj och en massa vaniljsås till det. Mums!

Jag skulle andas i det tomrum som blev över.

Idag har jag varit hemma från jobbet. Har känt mig trött i huvudet och slut i hela kroppen i ett par dagar, så jag tog en "vilodag" här hemma. Eller vilodag och vilodag, tycks alltid vara något som behövs göras. Diskade den 2 meter högen av disk som låg i diskhon, sen tog jag tag i tandläkar tiden som jag skulle ha behövt bokat för länge, länge sedan. Jag menar, har inte varit hos tandläkaren på hela 3 år. Sen innan jag fyllde 20, illa. Så jag fasar för i vilket skick mina tänder är nu. Men men den 30 juni är det i alla fall dags!

Nu sitter jag och lyssnar på två finnar som sitter i soffan och spelar fotboll, och det låter en del kan jag säga. Har hoppat till ett antal gånger och här pratar vi om ljud som skär i öronen. Trodde jag skulle få vila öronen från dagisljud en dag i alla fall, men det verkar vara nästintill omöjligt, hehe. :p




vad fasiken är det här.



Jag tröttnar aldrig på denna reklam, garvar lika mycket varje gång den visas på tv! J hade inte sett den alls förens jag visade det här klippet häromdagen, jag har varit alldeles exalterad över att han inte sett den men när jag visade det för honom va det typ - jaha, jo men det va ju kul. hehe, höhö. Hans humor är dålig.

Vad fasiken är det här!?

Har hon fastnat tanten!?

Haha. Min humor är bäst.

underbara jacka.

Är det värt att betala (egentligen helt sjuka) överpriser för denna mc jacka från HM!? Jag känner nästan att det är värt det just nu, så mycket vill jag ha den!

080616.



foto: J.

Idag har vi haft en mysig dag här hemma, tror att J tyckte det också. Fast du inte fick någon prinsesstårta. Vi lagade i alla fall en god födelsedagsmiddag tillsammans och sen gjorde jag en hallon och blåbärs paj som vi åt. Det finns lite paj kvar i kylen och jag funderar på att ta lite mer nu, med en massa vaniljsås till.

Vart har solen tagit vägen försten!? Idag har det regnat hela dagen, så tråkigt. Nu jobbar jag bara den här veckan och en vecka till sen är jag ledig en heeel vecka..och då har jag planerat in sol i alla fall!

dagens låt.



Coldplay - Viva la vida.

från skilda vägar åt samma håll.

Nu säger jag godnatt.
Imorse sov jag ända tills kl slog 12.30 (ångest, javisst) så egentligen är jag inte ett dugg trött nu. Men ska upp tidigt till jobbet imorgon så har väl inget val direkt.

Imorgon fyller J år, hela 26 år. Jag själv skulle få panik om jag vaknade upp imorgon och fyllde 26, men det är ju jag det. Han verkar inte ha någon ångest direkt, och varför det egentligen!? Han är ju bara nästan snart 30! Jag ska skynda mig hem imorgon när jag slutat jobba och pussa riktigt ordentligt på gubben. Jag har köpt en fin present också så den ska han få då.

natti natti.




en regnbågsprydd himmel.





















En alldeles mörk himmel, en regnbåge som visade sig starkare än den andra och regnet som öste ner. Vackert va det.

Nu är det ett jätte konstigt sken ute och åskan börjar mullra. Jag ska nog sätta mig i soffan med en filt och lite popcorn och hoppas på att det visas nått bra på tv:n. Det vart inte nå kubb tränande idag.
S o m  v i  h a d e  b e s t ä m t.
Men vi är ju så fruktansvärt bra endå så vi klarar oss nog på lördag!


foto: jag.


dagens låt.



Håkan Hellström - För en lång lång tid.

armband.



Det här är mina favorit armband, nedifrån och upp.

♥ Oranget armband från Ms Bijoux 129 kr.
♥ Guld/vitt armband från HM 60 kr.
♥ Gult peace armband från Ms Bijoux 99 kr.
♥ Blått flätat armband med budskapet "love" från Ms Bijoux 70 kr.
♥ Rosa flätat armband med budskapet "hope" från Ms Bijoux 70 kr.
♥ Stelt armband med blommönster från Gina Tricot 80 kr.

fånga potatisen.

Så himla skönt det är med helg, jag hade lovat mig själv att sova länge imorse. 13 hade jag ställt klockan på, men vid 10 vaknade jag. Inte den fräschaste och piggaste och med världens huvudvärk, sen kunde jag inte somna om. Så jag gick upp och la mig en stund på soffan istället..

Igår hade vi som sagt sommarfest hela dagen, började på jobbet där vi hade sommarfest för alla barn och föräldrar. Vi sjöng en massa sommarsånger som barfotavisan och Idas sommarvisa, nostalgi. Och sen tackade vi av alla våra storingar som börjar i skolan till hösten. Tackade även av en fröken som snart ska ha bebis och det blev en känslofylld stund, inte ett öga va torrt.

På kvällen sen skulle vi fröknar ha picknick ute i en park men pga världens skur som kom precis innan vi skulle träffas så vart vi kvar på förskolan istället, men vi hade kul för det. Herregud vad kul vi hade, det är ett helt galet gäng jag jobbar med. Det kan man inte tro om dagisfröknar. Vi åt och drack lite gott först och sen lekte vi en massa lekar. Bla så körde vi norsk karaeoke och fånga potatisen tänker inte gå in nå närmare på de lekarna mer än att en resulterade i att jag och en annan krockade så att hon flög i golvet och slog i huvudet  och jag är jätte öm vid ögonbrynet idag.
Jag undrar hur hon kommer att se ut på måndag, hur förklarar man det för föräldrarna. Joo, i fredags när vi hade personalfest.....

Men men, galet kul hade vi i alla fall. Ska försöka få tag i lite bilder från kvällen.




förvaringspåsar.

  

accessoara ´s hemsida finns dessa söta påsar från märket Boudoirs, perfekt att förvara underkläder i när man är ute och reser. Inte fasligt dyra va de heller.

Pris 179 kr.

jag ser dom klättra i träden för att se mer av världen.

I skrivande stund är jag väldigt lycklig, det är inte ofta man känner sig tillfredställd på nästintill alla sätt och vis.

Man (läs jag) tycks alltid ha något att klaga över, även om det är det minsta minsta lilla. Det är något jag vet att jag måste jobba på. Det va som jag skrev till D under dagen när han frågade en sån enkel fråga som hur det va med mig. Han som känner mig in och utantill vet att jag kan klaga en aningens för ofta ibland. Men då kunde jag inte komma på någonting att klaga över. Han blev väl lite förvånad kanske men jag njuter.

Jag är frisk, inte sjuk. Jag är älskad av de flesta, inte hatad. Jag tycker om någon väldigt mycket och är lika omtyckt tillbaka. Ibland tycks någonting stort behöva hända i ens närhet för att man egentligen ska förstå hur jäkla bra man själv har det egentligen.


blått är flott.


    

Idag köpte jag hela två nya klänningar, en blå och en röd. En ska behållas, en ska lämnas tillbaka. Har ingen som helst aning om vilken just nu bara (dagens ilandsproblem). Imorgon har vi sommarfest på jobbet där vi säger "hejdå" till alla våra storingar som ska börja i skolan. Då ska en av dem bäras i alla fall.

Sen på kvällen ska vi fröknar ha lite fest, det är vi värda. Jag var och köpte både det ena och det andra i dryckesväg idag, undra hur bra man sedan är på kubb och andra lekar efter det alkoholintaget!? Förmodligen bäst.

dagens låt.



Markus Krunegård - Jag är en vampyr.

så kan det gå.

Jag lyckades på något sätt radera hela min stilmall här på bloggen, duktigt Lina. Så det va bara att börja om med allting från början igen. Jaja, så kan det gå.


nu kliar det i fingrarna.



Nu är jag redo att börja blogga igen, det kliar i fingrarna vilket jag hoppades att det skulle börja göra efter ett tag. Tid har jag haft men inspirationen har varit likamed noll, så därav den väldigt oaktiva bloggen.
Har säkert tappat ett antal läsare nu när jag inte har skrivit på ett tag. Men som sagt, som det känns nu så kommer bloggen att hållas aktiv ett tag framöver.

Sitter jag här hemma framför J´s dator, har precis kommit hem från en vanlig dag på jobbet. J ligger i sängen och sover, alarmet har väl ringt en sådär 6-7 gånger men ingen J har kommit upp än. Ja allt är väl som vanligt med andra ord.

Igår va det fotboll, har väl inte undgått någon!? Riktigt spännande match. Vi va ner på resturang Santorini några stycken och kikade, där majoriteteten av folket va greker (inte så konstigt eftersom det är en grekisk resturang). Ca 80 % kanske. Men vilken stämmning det va, speciellt när det gick så jäkla bra för Sverige!!

Nu ska jag hoppa lite på J som fortfarande ligger och snarkar i sängen, han vart kvar betydligt längre än mig igår och det känns väl minst sagt idag.
None





RSS 2.0