FREDAG.

Nu är semestertiderna slut och man har kommit in i jobbet igen, skönt tycker jag. Och så himlans länge dröjjer det ju inte förens vi är lediga igen :)

Var även till V första gången för den här terminen igår eftermiddag/kväll. Så mysigt att träffa de små igen som faktiskt hade växt till sig ett par cm över sommaren. Vi var iväg på barnkalas till en liten flicka som fyllde fyra. Där va det full fart, säkert tio par små fossingar som sprang runt överallt..sockerhöga på litervis med glass och cocacola. Vi åt massvis med gottis och fiskade fiskdamm, sen däckade vi i soffan till Madagaskar.

Idag är jag ledig, så fort J har tagit sig upp ur sängen så ska vi iväg och storhandla. Det ekar tomt i kylen och har gjort det hela veckan..vi har fått skrapat ihop vad vi kunnat ur kyl och frys. Sen ska vi köpa en skrivare/kopiator, har funderat på det ett tag och det skulle vara väldigt smidigt att ha en här hemma. Speciellt nu när J ska börja plugga, och att slippa åka ut till mamma och pappa varje gång man ska skriva ut eller snylta på jobbet varje gång man ska kopiera några viktiga papper. Lite senare kanske det blir lite mys på stan, va ett tag sen jag va och kikade runt..cubus har ju öppnat så det måste kollas in.

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0