Gratis är ALLTID bra.

Jag måste bara tipsa om Gratisbio.se, är det någon som inte hört talas om dem nu kanske?Man blir helt enkelt medlem hos dem, självklart gratis. Sen samlar man poäng genom att tex värva nya medlemmar, deltar i tävlingar och besöker hemsidor..för att bara nämna några ex.

När man sedan samlat ihop 400 poäng får man en gratis biobiljett. Eller så kan man välja att vänta lite, samla ytterligare några poäng och få gratis presentkort hemskickat på bland annat HM, Body Shop, Siba, Cervera, Mio mfl.

Genom att bli medlem genom denna länk får du 75 poäng till att börja med:
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=24552

När du sedan tex värvar en ny medlem får du hela 200 poäng! Så med andra ord är det ganska enkelt att samla ihop till en gratis biobiljett, du värvar bara 2 kompisar! Bli medlem du också.


musik.



Kings Of Leon - Closer.

snö.

Herrejösses vad det snöar ute nu, den här tiden förra året va det ju nästintill vår ute!?

Imorgon ska jag nog ta med min mina (Jonas lillebrors gamla) skridskor till jobbet, vi har fått is spolad på vår gård. Iofs väldigt knöglig is som kanske inte är sådär jätte lätt att åka på men i alla fall, det är ju så kul!

Jag är fortfarande öm i rumpan av allt pulkaåkande den här veckan.
Barnen: meeeen Liiiina, nu åker vi bara 2 gånger till sen gör vi något annat.
Jag: neeej, bara 5 gånger till!!


som en annan vanlig svensson.

Idag är det söndag igen, ingen som har missat det kanske. Dagen innan en ny vecka börjar, men nya möjligheter. Nästa vecka blir fullspäckad. J kommer hem imorgon kväll/natt men vi kommer inte hinna ses mycket denna vecka, vilket är väldigt tråkigt. Blä, jag hatar hans jobb dom här tiderna.

Är det inte meningen att två stycken som bor tillsammans inte ska träffas mer än då den ena kommer hem mitt i natten och pussar den andra på pannan, thats it. Nu är han inte ledig lika mycket längre heller och denna vecka, då han är ledig på torsdagen så ska jag på HLR kurs, typiskt! Men men, sånt är livet.

Igår kollade vi melodifestivalen här. Med en massa godis, glass och ännu mer godis. Ja, en helt vanlig kväll för oss med andra ord.

Jag skulle väl kunna säga att melodifestivalen var okej den här gången. I det stora hela har det inte varit någon låt som jag fastnat för direkt men ändå ska man sitta där varje lördag och kolla (precis samma sak som för 3 miljoner andra svenskar), det är konstigt. Varje år säger jag till mig själv att jag bara ska se finalen detta år, men så blir det ju aldrig.

konsten att shoppa med rabatt.

   
Två väldigt snygga axelbands väskor, båda från ellos. 299 kr. Min favorit är den till höger som också klickades hem tidigare idag, det är farligt att va hemma och vara sjuk. Med rabatt så gick den "bara" på 175 kr.

   
Det vart även de här skorna från ellos för 499 kr men med rabatt koderna jag hade gick de på 249 kr. Tycker jag gjorde lite fynd shopping ändå. De här funkade inte att beställa med rabatt koden jag hade så då fick det va.

bra musik.



Ane Brun - True colors.

sömn, bästa medicinen?

Idag mår jag bättre, sömn är nog den bästa medicinen när man är sjuk. Mår fortfarande lite illa men inte alls som igår.

Min dag igår bestod mestadels av att sova, jag tror min vakna tid av gårdagens dygn va ungefär 5 timmar totalt. Ändå så somnade jag redan 10 igår, efter att slumrandes kollat mig igenom melodifestivalen, och sov hela natten ända tills halv 9 imorse. Jag vaknade ganska så utvilad med andra ord.
Kan ju iofs också bero på att jag inte sov någonting alls natten till igår, sömn behövdes.

Mamma är så söt, hon insisterade (hmm, stavad det så?) på att komma över idag med lite blåbärssoppa och annat smått och gott som kan behövas när man är magsjuk. Okej om hon bodde runt hörnet men nu bor hon ju några mil bort. Men jag kan nog ringa och säga att det går bra endå, jag har ju fortfarande lite avslagen cola kvar här hemma så jag klarar mig nog.
Nu blir det att försöka få i sig lite frukost och kanske en film i soffan.

kärlekens dag.

Alla hjärtans dag idag - och här ligger jag hemma alldeles ensam och är hemskt sjuk. Blev magsjuka igår (efter att all personal och nästan alla barn åkt på det så har jag bara väntat) så planerna på att åka ut på landet idag ändrades ganska så snabbt. Dock mår jag en aningens bättre nu, har tagit mig upp ur soffan och fått i mig lite cola och vatten utan att det kommit upp igen så det är ju positivt.

Men som sagt, alla hjärtans dag får firas själv här hemma eftersom J bokade en resa till Finland för ett bra tag sen och åkte iväg tidigt imorse. Ska du åka på alla gjärtans dag!? va min första kommentar när han berättat att han skulle åka, men vi fick i alla fall en mysig kväll tillsammans igår..tills jag började må illa. Då höll vi oss ifrån varandra lite, även fastän jag vet att om han blir sjuk så hade han förmodligen redan blivit smittan men jag ville i alla fall inte göra saken värre nu när han äntligen ska iväg och få träffa sin familj.

En halvtimme efter att han åkt imorse så fick jag ett mms från honom med en bild på ett kort vi har hängandes på kylskåpet, när jag kikader närmare på det kortet så såg jag att han gömt en liten lapp unden den.



Efter det följdes en massa små lappar med ledtrådar om vart jag skulle hitta nästa lapp. Efter ett tag hittade jag en ask med choklad hjärtan och till sist ett paket med ett par rosa fina hörlurar i, till min rosa ipod. Jag har velat köpa dem ett tag och idag fick jag dem, jag har världens underbaraste pojkvän! Han hade verkligen lagt ner mycket jobb på varje lapp också, och han är riktigt duktig på att rita.


min älskliing, kommer att sakna honom enormt mycket de här dagarna som han blir borta.

bra musik.



Kings Of Leon - Use somebody.

nitar vs flätat.

Jag struntade i skorna från Scorett idag, istället funderar jag på att beställa någon av dessa från La Redoute. Jag skulle vilja ha ett par med nitar men de utan, som va lite flätade över foten va också väldigt fina..beslutsångest. Vilka problem en shopoholic kan ha.
Båda kostar 499:- men med rabatt kommer de att bli en hundring billigare ungefär.

Här är en bättre bild på sandalerna.


att gå upp tidigt.

Idag hittade jag finaste gladiator sandalerna på scorett, då längtade jag ännu lite efter sommaren. Känns dock lite tråkigt att köpa sandaler så här års och ändå inte kunna använda dem, att de bara ska stå där i garderoden och tittas på i ett par-3 månader till innan de kan användas. Men jag la i alla fall undan dem till imorgon så får vi se om jag ändrat uppfattning tills dess, kanske de är värda att bara stå och tittas på ett tag ändå..

Jag fastnade här framför datorn fastän jag egentligen borde börja städa lite här hemma. Det måste diskas, plockas undan och damsugas innan man stupar i säng..imorgon blir det att gå upp tidigt. Jag tycker hemskt synd om mig då jag öppnar på jobbet 06.30 och måste åka hemifrån 05.30. Men imorgon kommer jag nog att vakna till ännu lite tidigare då älsklingen går upp vid 04 för att åka och jobba. Herregud, det borde inte vara lagligt att få gå upp så tidigt på morgonen/natten.

Föresten så är låten i inläggen nedan så himla bra, den går på repeat här hemma just nu.

bra musik.



John ME - Love is my drug.

Twist & Tango.




Ellos har fått in väldans mycket fina kläder, bland annat ett märke som heter "Twist & Tango". Jag är mest fascinerad över de otroligt fina bilderna, bara de gör att man vill klicka hem alla kläder på en gång. Jag gillar klänningen längst ner, jag tänker sommar och längtar.

bambi på hal is.




Idag har jag varit ledig hela långa dagen så vi passade på att gå ut och åka skridskor i det härliga vädret. Jag har aldrig riktigt varit det största fanet av vintern och kyla men när det är sånt här väder, -4 grader och en sol som skiner som aldrig förr då trivs jag.

Jag är lite som bambi på hal is när jag åker skridskor, det bevisade jag i alla fall förra gången vi va ute och åkte. Det blir ju inte heller bättre av att jag har lånat J´s brorsas gamla skridskor som är alldeles förstora. Idag gick det dock lite bättre, jag kan åka några meter utan att flaxa hysteriskt med armarna hela tiden för att hålla någolunda balans och den här gången fick jag faktiskt upp farten riktigt fort ett par gånger. KUL är det i vilket fall som helst, vi filmade lite på isen också. Jag filmade först när J åkte och sen filmade han när jag åkte. Ja vad ska jag säga, det är nog inget som kommer att visas på den här bloggen i alla fall!

åka båt.





Igår fick vi ett impulsryck och tog bussen till grisslehamn för att åka Eckerö linjen, mest för att fylla på sprit förådet men också för att komma iväg lite och göra nått annat. Vi fikade, shoppade och åt gott (husmanskost). Vi hann även med att spela lite, för det måste man göra när man åker båt sådär, och ta ett race i ett bilspel. Det vart en JÄTTE mysig dag med älsklingen ♥.

Sen på kvällen kom E&M hem hit med ungefär 1 kg gorre, chirre, dirre och lerre. Haha, vi gillart! Vi kikade världens skummaste film och jag hade så grymt ont i magen sen av allt gott vi stoppat i oss. Men även det en jätte mysig kväll med mina favvisar.

RSS 2.0