träning.

Träningskläder, check!
Nu ska jag bara se till att få det där jäkla gymkortet köpt också.


långhelg.

Så var det söndag igen då, fast för mig kan man säga att det bara är lördag eftersom jag är ledig imorgon också. Så skönt med långhelg, även fastän den här helgen inte har innehållit så mycket händelserikt.

Jag har i alla fall köpt en rosa mus till min fiina dator, en mördarmus som J säger eftersom den gör så att J´s data mus blir helt knas, den vill inte alls göra som han vill. Mitt nästa projekt blir att köpa en ipod. Ne, jag har faktiskt ingen ipod. Saknar att lyssna på musik då jag åker buss till och från jobbet om dagarna (i alla fall när jag inte har sällskap av min kära arbetskollega Madde), och när man cyklar. Hade en mp3 förut men den dog häromåret så nu har jag ingen musik i mina öron när jag åker hemifrån. Jag vil ha en mörkgrå, en mörkblå eller en rosa. De förstnämnda vet jag inte ens om de finns..har sett svarta ipods och rosa då såklart men inga grå eller blå.

Igår bakade vi pizza, J har köpt en såndär stenplatta som man gräddar pizzorna på. De blir så himla goda, nästan som att de precis kommit ur en pizza ugn på en pizzeria.kärlek.

Älskade mamma, älskade pappa. Vissa perioder i livet känns allt svårare än andra, jag älskar er så otroligt mycket ♥.

LG.

Sitter just nu och bloggar från min alldeles nya dator, jag är helt kär i den. Det är den finaste datorn i hela vääärlden =).
Äntligen sa J när jag väl bestämde mig för att köpa en, tidigare har jag haft alla mina bilder och min musik på hans dator och han börjar väl tröttna lite nu..de tar ju en hel del plats.
Exakt den här är det i alla fall (pekar nedåt), fast min är inte hel blank ovanpå utan blank OCH räfflad. Himlans fint om jag får säga det.


Igår va jag mamma, moster L och kusin M på sminkparty för mary kay. Alla testade nya färger på ögonskuggorna som de aldrig använt förut, typ grönt och lila. Utom jag, jag va tråkig och körde på brunt och guld. Men det vart ganska så snyggt det med.

Kände mig dock väldigt negativ till allt igår, ena sekunder tyckte jag allt va jätte bra och nästa ville jag gå och gräva ner mig någonstans. Vet inte vad det va med mig, humörsvägningar gånger 1000 ungefär, vilket visade sig ganska så tydligt sen när jag kom hem och J fick sig en rejäl utskällning..varför? hmm, fråga mig inte. Troligtvis inget viktigt eftersom jag idag inte ens minns vad det va jag vart arg för =p.
Det slutade med att jag la mig på soffan och sov i alla fall, sov väl totalt 3 timmar den natten eller nått..trodde inte det va sant när klockan ringde vid halv 5 och det va dags att kliva upp, det kändes som om jag hade blundat högst 2 min. Så ikväll blir det en tidig kväll.

Snart ska vi göra egna biffar med potatis och champinjonsås, mums! Min J, han kan han. Han är ganska så bra ändå. =)

scrapbooking.

Sitter här vid datorn och väntar ut några auktioner på tradera, i dessa hela 3 år som jag varit medlem där har jag nog varit deras största köpare (och säljare för den delen också). Haha, vet väl egentligen inte om sånt ska talas om högt men jag har gjort många fynd där under de här åren.
Just nu är jag helt såld på scrapbooking (eller crapbooking som J så fint säger), det började lite smått med att jag köpte lite saker för att göra egna julkort och skicka till släkten och nu har jag även börjat med att pyssla ihop ett scparbooking album, kommer att visa lite bilder sen men det kommer bli väldans bra..det vet jag redan nu =)

Åter till tradera då, det finns huur mycket som helst inom just scrapbboking att köpa där. Jag kan sitta i timtal och leta och kolla, jätte kul! Ja, jag är fast.

sushiHäromdagen åt jag sushi för andra gången i mitt snart 24-åriga liv. Jag kommer ihåg första gången väl då jag nästintill spottade och fräste vid första tuggan eftersom jag tyckte det va så äckligt. Jag hade väl inte så stora förhoppningar denna gång men då jag tycker att det SER så jäklarns gott ut så va jag tvungen att prova igen. Och faktiskt så va det riktigt gott, inte sådär åh-det-här-va-det-godaste-jag-någonsin-ätit men ja...det va gott! Så sushi lär det bli fler gånger.

RSS 2.0