tisdag kväll.

Jag lever.
Igår kväll kom jag hem igen efter en intensiv men kanon kul helg, verkligen! Det måste vi göra om snart igen, eller hur!? Men det underbaraste va att få träffa J igen, äntligen efter 12 långa dagar ifrån varandra. Så nu har jag bara velat umgås med honom, ta igen den tid vi varit ifrån varandra.

Nu är jag trött.
E och B har precis varit här och vi har grillat, lika trevligt som vanligt. Vi har kul ihop, minst sagt! Bilder från helgen och kvällen kommer imorrn, nu ska jag snart nanna kudden.

packat och klart.



Kom hem från jobbet för ca en timme sedan och NU är bagen äntligen packad och klar för en helg hos M. Imorgon ska jag först jobba sen tar jag och C 10 tåget för en liten trip ner till Linköping. Kuuul! Hörs igen i början av nästa vecka då det säkerligen bjuds på en del kort från helgen!

kväll.

..också va det snart bara fem dagar kvar tills J kommer hem, yeehy! Dagarna går ganska så fort endå, från att vara tolv dagar till att nu vara bara fem. Idag va jag iväg till jobbet en sväng, jag har varit därifrån i en vecka nu och jag saknar alla som bara den. Barnen kom springandes emot mig, skruttarna. Sen åkte jag och lunchade hemma hos mamma. TACK! Det va supergott!

Föresten så stör jag mig så enormt på en av bilderna i förra inlägget, mitt ena ben ser ju helt missbildat ut. Ena är jätte smalt och andra jätte stort..ser jag ut sådär!? I hope not! :)

Snart blir det nog sängen, men kanske lite sen middag först. Har inte hunnit ätit någon sådan idag. Jag fick med mig köttfärsås hem från mamma, hon vet vad man behöver när man behöver det som mest.

sommarvärme.



Nu är väl ändå sommarvärmen här endå, för att stanna också hoppas jag? Dagen spenderades inte på en strand någonstans utan på stan med C. Åt glass vid ån, as always. Men det va varmt, alldeles för varmt för en dag på stan egentligen.

Nu har jag precis kommit hem från E, vi har haft lekkväll. Svullat som vi alltid gör när vi är tillsammans även fastän vi valde ett litet nyttigare alternativ denna gång. -Tror du vi äter upp allt det här? Dum fråga.

Sen såg vi Twilight på E´s mini tv, men det gick hur bra som helst. Grymt bra film! Efter filmen frågade jag E hur man lättast dödar en vampyr, utifall att jag skulle stöta på någon på vägen hem. Det gjorde jag inte, istället höll jag på att köra över en hund som gick okopplad och svängde ut i cykelkörfältet vid helt fel tillfälle. Koppla hunden!

En jätte mysig kväll fastän jag spillde jordgubbar på mitt vita linne. Vi kan vi, tillsammans har vi den sjukaste humorn.


att sakna.

Tiden går himlans sakta just nu, det är fortfarande en heel vecka kvar tills J kommer hem. JAG SAKNAR HONOM.

Tur att denna vecka bjuder på en massa skojj så jag hoppas att tiden går fort. Även fastän jag hatar att vara ifrån honom (speciellt när vi sitter i två olika länder) så vet jag att det även är nyttigt att vi får sakna varandra också. Jag tror att det bara för gott med sig, att det stärker ens förhållande om man är ifrån varandra ibland också. Fast nu tycker jag nog att vi har saknat klart för den här gången, kom hem nu!


prinsesskrona.



En sådan här kruka har jag kikat efter ett tag, såg den hemma hos någon för ett tag sedan och har velat haft en sedan dess. NU har jag hittat en hemsida som säljer nästan exakt likadana. De är väl till för att vara krukor men jag vill ha de som prydnad, en stor och en lite mindre.


Midsommar 2009.

Också var helgen över för denna gång.
Kan inte säga annat än att det var en väldigt lyckad helg, vädret höll sig någolunda fint hela helgen. Speciellt på midsommardagen då vi hade våran årliga kubbturnering ute på byn. Mörka moln seglade runtomkring men precis ovanför oss så öppnade sig himlen och var blå, nästintill utan några som helst moln. Solen lyser alltid på oss.


i sommarens soliga dagar?

Nu far jag ut på landet för att fira helgen, sommaren och allt där till är alltid bäst ute på landet.

TREVLIG MIDSOMMAR på er!

glädjeskutt.



Klart man är glad.

Sverige igen.

Igår kväll landade jag här hemma i Sverige igen, efter en flygtur på helspänn.

Jag lämnade J i kaos, dels för att åka iväg låångt bort från honom och inte få träffa honom på hela 12 dagar (!!!) och dels för att jag är så flygrädd. När jag sedan såg planet jag skulle flyga i trodde jag seriöst att detta skulle bli min död. Ett ganska så skabbigt plan i minsta laget, Jag fick cellskräck där inne och man kunde inte stå rakt upprätt i det. Så litet va det! Men det gick ju bra, Va himlans fint väder att flyga i, nästan inga luftgropar och solen sken in i planet. Men jag va nog SÅ lättat sen när planet landade. Tog bussen hem med allt pick och pack och det gick ju också hur bra som helst, tajmade in bussarna riktigt bra.


Jag kommer ihåg att jag förra året hade en sån hemlängtan den sista dagen, SKIT tråkigt att lämna J..offcourse men det va så skönt att komma hem också. Den här gången ville jag inte alls åka hem, inte det minsta. Den här veckan har gått alldeles för fort, kändes mer som ett par dagar. Och nästa år ska jag vara kvar längre, minst två veckor. Någon jag saknat är ju ändå kissen, gosigaste kissen. Henne är det alltid kul att komma hem till.


Under den här veckan vi varit borta så har kusin M och hennes H varit kattvakter åt kissen, TACK så jätte mycket för hjälpen! Men ni hade ju lämnat kvar tryffeln jag köpte åt er, så då va ju jag självklart tvungen att öppna den nu. Naa, jag som skulle låta bli sånt..efter så mycket onyttigt som jag ätit nu under semestern så är det behövligt. Men god tryffel kan ju inte bara stå heller. Typiskt!

din dag.

GRATTIS min finaste på din födelsedag, hela 27 år blir du idag. Det börjar närma sig 30, åh vad han hatar när jag påminner honom om det. Lite åldersnojja har han nog. Men du ser fortfarande ut som 20.

Vi ska snart in till Närpes och fixa nytt pass till älskling, sen ska vi hit till stugan igen och städa upp lite för ikväll kommer hans släkt hit och firar honom. Kalas igår och kalas idag, igår fyllde nämligen hans kusin 20 år så då va vi över till dem och firade henne. Jag är helt fylld, så mycket som jag ätit på den här veckan har jag nog inte ätit på länge. Kommer nog klara mig en hel vecka utan mat när jag kommer hem.


första dagen i Finland.

Så otroligt vackert det är här, just nu sitter jag oh tittar ut över vattnet. J´s bror och hans pappa har precis varit ute med båten och lagt ut fiskenät, hoppas på att fånga en och annan fisk. Lite senare ska vi också ut med båten och kasta lite.

Vi kom till Finland sent i torsdags kväll och igår förmiddag åkte vi ut hit till stugan. Vi hade fint väder HELA dagen, helt underbart! Vi satt i solen på klipporna med ett glas vin i handen hela dagen och sen spelade jag, J hans syrra och syrrans kille crocket, skit kul! Det va länge sen man spelade det. Killarna vann men vi va inte långt efter vi. Senare på kvällen så bastade vi på finskt vis, fy fasiken vad varmt det va inne i bastun! Det va jag, J, hans brorsa och hans pappa som bastade. Jag höll väl ut 10 min åt gången, mer klarade jag inte av..det va så fruktansvärt varmt. Men det va skönt så fort man kom ut och doppade sig i vattnet. Härligt!


ett väldans farande.

Det har varit mycket nu de sista dagarna, jag har inte suttit stilla en min sen jag kom hem från jobbet. Jag var iväg en snabbis på stan efter jobbet och träffade C, fixade lite små saker som behövdes till resan för att sedan skynda hem och tvätta, packa..städa undan lite. Nu är jag helt slut, ska snart stupa i säng. Imorgon jobbar jag 9-21, med en mellan landning hemma på en halvtimme eller så. Sen på torsdag morgon åker vi :) SEMESTER!

musik.



Slightly Stoopid - Collie man.

grillning och fotboll.

Det blev inte så myket kort tagna igår, men en riktigt lyckad kväll vart det. Det började fint väder men när alla kom och det va dags att tända grillen så öppnade sig himlen och regnet öste ner. Så vi fick vänta nån timme med grillandet vilket resulterade i en ganska så kaotiskt grillning där runt 20 då matchen började som alla av det manliga könet ville kika på. Vi kom i alla fall på att vi kunde tända grillen nere och sedan bära upp den på balkongen, det gick bra!
Runt 2 tiden gick några hem och några vidare ner på stan för utgång. Men jag, J och två av hans kompisar stannade kvar hemma. Efter en stund gick jag och la mig medans killarna stannade uppe för att kolla en JÄTTE viktig match. Suck, man blir så trött. Runt kl 6 vaknade jag av att J kom intassande i sovrummet, så han lär ju sova ett BRA tag till.
Här kommer i alla fall några enstaka bilder från igår.



sjättejuni.

Vi firade nationaldagen idag med att åka ner på stan, vi gick runt och kikade lite och jag köpte ett laptop fodral till min bärbara. Sen gick vi och drack kaffe i kiosken mitt på gågatan där en av J´s kompisar jobbar. Satt där och kikade på när två flickor och en pojke tävlade i 2009 års stjärnskott, så söta va dom. En flicka som är med och tävlar i Talang 2009 va med och sjöng. Sen Gick vi vidare och kikade en sväng på när de tävlade i Glamour stilett run, ett antal tjejer OCH killar tävlade i att springa med stilettklackar, det va ganska så kul att se. Såg inte så lätt ut! haha.

Ikväll ska vi grilla här hemma ett gäng, kommer bli riktigt kul. Det är ju så gott med grillat så det gör inget om man äter det ett par/några dagar i rad :)

fredagsmys.



Idag har vi verkligen fredagsmys här hemma, vi har precis grillat och ätit supergod mat. Fasiken vad gott det vart! Vi grillade rådjurstek som vi fått av mamma och pappa också gjorde vi en svamprisotto till (så himla god) och grillade halomi ost till, mums! Så nu är vi mätta minst sagt, ändå ska vi trycka i oss lite godis och en massa glass nu, vilka grisar vi är. Köpte min favorit glass när vi va på willys och handlade tidigare idag, Ben And Jerry´s cookie dough. Tänkte se filmen Allt Flyter, tror att den kan vara bra.
Ha en bra kväll!


musik.



Robyn - Bum like you.

den suger.


En ny dammsugare har fått flyttat in hos oss, den gamla dog. Idag va vi och köpte en ny fin, eller ja. Den första vi valde la av efter 10 min dammsugning, värdelös. Så det va bara att bege sig tillbaka till affären och byta. Men nu så, nu funkar den fint! Jag erbjöd mig tom utan några som helst problem att dammsuga hela lägenheten. Kissen va lite skeptiskt till en början men nu har hon accepterat dammsugaren som en i familjen.


J har köpt ett nytt objektiv till kameran som tar riktigt bra närbilder, testade lite och tog en bild på våran plastblomma som vi har på databordet och en bild på pistillerna i blomman. Bilden på pistillerna ser riktigt äcklig ut. Som små skäggstumpshår(?) som fastnat på en isbit...eller nått.

uppdatering till hemmet.

   
   


Dekorationssten, 99 kr.
Bakskål, 169 kr.
Kryddförvaring, 119 kr.
Välkommsskylt, 69 kr.
Fånga dagen skylt, 99 kr.

Allt från Nordljus.

när något berör.

Igår hämtade jag V på hans förskola, mitt gamla jobb. Vi hade turen med oss, solen kikade fram just då och det va uppehåll så en härlig promenad vart det.

Jag trodde inte att mina gamla barn där skulle känna igen mig, det va ju ändå över ett år sedan jag va där sist och barn glömmer fort. Men det va så OTROLIGT kul att träffa dem igen. Åh vad stora de hade blivit, de va ju så små sist jag va där. Man ska inte ha favorit barn jag vet, men lite undermedvetet så blir det så i alla fall även fastän man inte visar det till barnen. Den flickan va där nu, så himlarns lång hon hade blivit och vad långt hår hon hade fått.

Fröknarna sa att hon hade pratat jätte mycket om mig och det första hon gjorde nu va att kasta sig runt halsen på mig, skruttan. Hon kunde inte förstå varför jag inte va där längre och man såg verkligen hur hon funderade när jag förklarade.

-Ja ha läntat jätte mytte efter dig, sa hon. Na, liten då. Sånt där går rakt in i hjärtat, de underbara små liven. Kan man annat göra än att älska dem? Så ärliga rakt igenom, har man en "ful" tröja på sig en dag så får man höra det på en gång, även fastän de inte menar det på ett elakt vis.

just nu.


Min kväll ikväll.
Liggandes i soffan med en bra tidning och funlight appear. Mitt "måste ha" just nu. Kolsyrat vatten och funlight appear, godast!

Nu kikar solen fram men annars har det verkligen regnat HELA dagen, det ville aldrig sluta. Men ut med alla barnen måste man i alla fall, på med regnkläder och gummistövlar. Barnen tyckte det va lite konstigt att de igår fick springa ut i bara kjol/shorts och t-shirt men idag va tjocktröjan och golonisarna tvugna att tas på. Ja, jag tycker det är lika konstigt jag.

Nu ska jag återgå till soffan.

lycka.


Dessa bokstäver budade jag just hem från tradera, LYCKA.
Hoppas de är lika fina i verkligheten som på bilden.

RSS 2.0