NYA ARMBAND.Nu ligger det uppe fler Armband på hemsidan, tex dessa.
Många fler armband kommer upp men nu är de flesta uppe i alla fall.

Kika gärna in på designbylina.se


Kommentarer
Postat av: Madde

Vad duktig du är, jättefina armband :)

Hur mår du och din hals?

Visst du att jag ska jobba på gul på tisdag, 9-17? Hur jobbar du då tro?Puss

2009-08-22 @ 14:27:26
URL: http://mproblem.blogg.se/
Postat av: Madde

Aha, vad skönt att höra att du är lite bättre iallafall. Fått tid hos doktorn ännu?Du kan ju åka med mig på tisdag, jag börjar ju också 9.. Så slipper du ta bussfan, om du vill såklart? :)Jobbar du bara 50% nu eller? 9-14 varje dag och ledig fredag som förut? på Blåa?Vad vill du ha för slinga i håret då? Jag menar, vilken färg och vart någonstans? Det är lite roligare än att bara ha samma f'rg i hela håret ju.. :)

2009-08-23 @ 21:05:35
URL: http://mproblem.blogg.se/
Postat av: Madde

Ok, men se till att åka till sjukhuset då så du får veta vad det kan vara.. Förmodligen får du vänta på provsvaren också :(Njae, jag vill bli mörkt ibland men VET att jag kommer ångra mig och så.. Men jag vet inte. Trivs mycket bättre i ljust men kul med variation men som det ser ut nu så kommer jag inte bli mörkt, vågar inte :D haha..Aha, hur mycket mörkare ska du bli då? Jag tycker du ska göra slingor hemma sen, det är inte värt att gå till friösren och göra slingor för iallafqall för mig för jag märker ingen skillnad.. det brukar bli MYCKET bättre hemma, bara ett tips! :)Vilken tid ska vi åka imorgon?

2009-08-24 @ 08:52:43
URL: http://mproblem.blogg.se/
Postat av: Madde

Ja, det gick jättebra dock massa nya barn men lite kul :) Ja, jag har fått lite mer tider SAMT att jag ska jobba på bälingeby imorgon och fredag typ hela dagen.. och på måndag på gul (9-16 så du kan åka med mig då om du vill?) OCH s´å har jag fått en till grej. Jag ska hämta två barn i bälinge (ena i skolan och den andra i bälingeby) och vara med dem 17-19 då föräldrarna kommer hem.. Dock bara 2h om dagen men 3-4 dagar i veckan till december.. Så det blir ju lite pengar om inte annat.. :) Gitt ringde idag och gav mig detta!Hur går det för dig?

2009-08-26 @ 20:53:24
URL: http://mproblem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0