randigt.

Idag har jag varit LEEEDIG hela långa dagen, gick upp vid halv 9 och fixade lite. Skönt att komma upp i tid och inte sova bort halva dagen. Sen vart det en sväng ner på stan, velade mellan att ta cykeln eller bussen men det blev tillslut bussen eftersom det blåste som bara den.

Imorgon ska jag öppna på jobbet så ikväll blir det en tidig kväll. Känner verkligen att detta blev ett otroligt värdelöst inlägg, haha. Men men.



Men alltså herreguud, är inte "Den rätta för Rosing" det pinsammaste som någonsin har visats i TV.

natti natti.

vårjacka.



Den perfekta vårjackan? Denna vart det i alla fall, fast i en dimgrön färg. Visar den vita här eftersom jag förmodligen beställde den sista, nu är den borttagen från hemsidan.

Från ONLY, 299 kr.

pigg gumma.

Nu är jag hemma igen, det va väldans trevligt att hälsa på gammelmormor lite..och även mormor och morfar som också va där. Det är inte så ofta man träffar dem nuförtiden, vilket är tråkigt tycker ja.

Gammelmormor är riktigt pigg nu, hon har verkligen humor den gumman. Hon berättade att de hade haft gymnastik för gummorna där på hemmet och hon hade "sprungit" runt en kon med rullatorn på 21 sekunder. Det ni, är det inte alla gummor på 91 år som kan göra.

Sen tog jag en sväng till gränby på min kära cykel som nu är frisk igen, men det va nära på att den inte skulle bli fixad imorse. J kom hem från jobbet vid halv 6 imorse och kunde inte somna förens en tid därefter så han va måttligt trött imorse. Han satte sig upp ett antal gånger i sängen alldeles borta och sa att "neej, man kanske skulle ta tag i den där cykeln nu" men lika fort la han ner huvudet på kudden igen och somnade, stackarn. Jag sa att han kunde väl fixa den någon annan dag då, men han muttrade några ord som inte gick att tyda och gick i alla fall upp tillslut för han hade ju faktiskt LOVAT att han skulle hjälpa mig.

Nu ska jag planera lite till jobbet imorgon och sen blir det soffan och tv:n resten av kvällen. Latsöndag.

det är de små detaljerna som gör det.



Vi fyndade även lite saker till köket för en billig peng på Ikea igår, bland annat dessa fina. Sen tog vi lappar som vi satte på och skrev med vit penna. Rapsolja, olivolja, balsam vinäger och vitvins vinäger. Tycker de blev riktigt charmiga.

latsöndag.

Godmorgon.
Jag hade ställt kl på 8.45 eftersom jag tänkte att jag skulle vara lite duktig och inte sova allt för länge. Men när jag varit uppe i en timme kom jag på (okej, jag såg på datorn som ställer om sig automatiskt) att det är idag man ska ställa fram kl så egentligen gick ja alltså upp 9.45 istället. Jaja.

Idag blir den en ganska så lugn söndag, ska försöka ta och fixa nya däcket på åket och sen ska nog jag och mammsen iväg och hälsa på gammelmormor som har legat inne på sjukhus nu ett tag. Men glada nyheter är att hon får komma hem redan imorgon, gamla söta tanten.

musik.



Black Kids - I´m not gonna teach your boyfriend how to dance with you.

idag har vi...

...varit runt en sväng i Uppsala. Vi hann med ÖB, Biltema, Plantaget och sist men inte minst Ikea.
Snart (den 1 april) ska de öppna det nya stora Ikea alldeles bredvid, jisses vad stort det blir! så till våran förtjusning hade de utförsäljning på lite grejjer.

Vi fyndade bland annat en väldans lång hylla som vi tänkte ha under våran nya dataplats som fotstöd/hylla att ha korgar på. Min datastol (den vita) va tilfälligt slut och skulle komma in igen tills på onsdag då det nya Ikea öppnar. Så det är bara att bege sig dit då igen.

Mitt älskade åk (min cykel) fick punka förra veckan, alldeles platt ibak stackarn. Så på biltema vart det att köpa ett nytt däck. Jag känner mig låst utan min cykel, jag änvänder den ganska så mycket till och från kväll och helgs jobbet så det ska bli skönt när den är frisk och vi kan ut och göra vägarna osäkra igen.

arga lappen.




Haha, älska den här sidan. Det här med arga lappar är helt klart värt ett inlägg för sig.
Här är några fler roliga lappar att underhålla sig med en stund.

underbara tidiga dag.

Idag hade jag min tidiga dag på jobbet, och aldrig har jag väl uppskattat den såhär mycket. Snart ska jag lägga mig i soffan med senaste amelia tidning (lite tantvarning över den tidningen, jag vet. men jag tycker faktiskt den är bra) och bara njuta.

Jag kom hem till en J, som kors i taket för en gångs skull va hemma..i en timme i alla fall. Sen va det hans tur att ge sig ut i stormvädret som dragit över oss idag.

Vi hann i alla fall kika på det senaste avsnittet av Desperata, fy fasiken va spännande det är nu. Jag blir så arg varje gång det slutar och det är en heel vecka tills nästa avsnitt. Den här gången slutade det även tusen gånger mer spännande och självklart så är det uppehåll nu i 4 veckor, stackars mina nerver!




helgen.

Sakta men säkert börjar man vakna till. Idag är det segt.
Och vart håller solen hus idag tro? Jag trodde jag skulle vakna upp till lite sol idag, men icke. Bara en massa moln.

Den här helgen har gått fooortare än fortast, jag har inte riktigt hunnit med. När man stänger på jobbet en fredag så blir helgen automatiskt kortare. Man kommer hem, får i sig lite mat lagom tills Lets Dance börjar. Tar fram det obligatoriska fredagsgodiset och somnar i soffan med en halv colaflaska i munnen i den där långa pausen (är det någon som orkar hålla sig vaken under den?!). Så ser väl ungefär en typisk fredagskväll ut här hemma.

I fredags stod tacos på menyn, kanske den godaste maten enligt mig. Och nästan ännu godare är det dagen efter, till frukost.



Igår morse vaknade jag utvilad till max, kl halv 11. Gick en sväng til gränby centrum och kikade lite, härligt vårväder så det blev en första vårglass på vägen hem. Senare kom det fram att det inte alls va J´s första vårglass, utan han har ätit både en och två på jobbet tidigare. Men det va i alla fall MIN första vårglass, och det va otroligt gott.
Senare åkte vi på inflyttningsfest till två av J´s kompisar som precis har flyttat, mycket trevlig kväll. Kvällen slutade dock lite tidigare då det inte vart någon utgång, tror vi va hemma och sussade gott i sängen vid halv 3.

Idag är det en riktigt seg söndag, ska försöka ta tag i disken som ingen orkat röra i helgen. Den har bara byggts på, då man varit törstig och sett att det inte funnits något rent glas så har inte första tanken varit att diskat ett glas ur högen utan då tas vinglas ner och påbörjas. ILLA. Skit grisar är vi allihoppa, konstigt vad nästan 1 år under samma tak kan göra med två människor. :p

svart eller röd.

   
Galet snygga mössor, den svarta är på väg hem till mig men nu börjar jag ångra mig och kanske vill ha den röda istället eller varför inte också?

199 kr på nelly.

today.



Vad kan det vara i de här påsarna tro?
Resultatet av ca enochenhalvtimme på stan. Jag som skulle börja spara till gymkortet som va tänkt skulle inköpas nu nästa månad, oops så det kan bli. Det blev i alla fall en kofta på Gina, en tygväska på MQ och en klänning på HM. Idag fick jag även hem hårgrejjerna från baresso. Beställde dem i förrgår och idag kom sakerna, måste ju vara rekord!

Nu blir det soffan och tv:n resten av kvällen.

om att umgås.

Det onda i halsen och febrigheten (är det ens ett ord?) har övergått i en förkyldning nu, jag och J sitter här hemma framför varsin dator med en massa pappersnäsdukar och nyser om vartannat. Men jag är frisk, jag är frisk! Imorgon blir det tillbaka till jobbet igen, blir tokig av att bara gå här hemma.

Jag vet inte hur många gånger jag suttit och pickat på J under de här dagarna och varit galet rastlös, men nu har vi umgåtts i alla fall. Nu kan ingen säga att vi inte har umgåtts, vi har säkert umgåtts så mycket under de här 2 dagarna att vi inte behöver umgås nu på en vecka eller så. Nu ska vi hinna sakna varandra lite också.

Ne, nu säger jag natti natti. Imorgon är en ny dag.

underground.

  foto: J

Tog en lång promenad bort till röbo idag med kameran i högsta hugg, riktigt mysigt och vilket väder! Kan ju inte annat än att få vårkänslor i hela kroppen, så mycket piggare och gladare man blir av lite sol.
Det vart ett par riktigt snygga bilder tycker jag, J har bara fixat lite med färgerna i photoshop annars är de helt naturliga. Grym kamera!

ja, det undrar jag.

Varför funkar inte min statistik mätare, undrar jag?

L'Oreal.



Jag har sedan ett par månader tillbaka börjat använda Loreal´s Absolute Repair serie för håret. Jag har hår som alltid haft en tendens att bara växa till en viss längd för att sedan gå av. Jag har sparat och sparat och försökt med allt för att få håret att växa men icke, istället gav jag upp och satte i extensions i håret istället vilket resulterade i att mitt hår blev ännu värre.
Men nu verkar jag ha hittat en serie som fått mitt hår att bli lite bättre i alla fall, det är tjockare i längderna vilket gör att mitt hår ser längre ut. Först köpte jag produkterna i en hårsalong men där kostar de ju en del. Sen hittade jag ett par sidor som säljer det till ett lite billigare pris, baresso.se och lyko.se.

Idag vart det en till beställning eftersom mitt balsam precis tagit slut, själklart kunde jag inte hålla mig till att bara beställa balsamet utan lite annat smått och gott åkte ner i kundkorgen.



1. L'Oreal Absolute Repair creme balsam, 139 kr.
2. L'Oreal Volume Expand creme balsam, 129 kr.
3. L'Oreal Volume Expand shampo, 139 kr.
4. L'Oreal Volume Expand Leave-In (volume spray balsam), 149 kr.

5. Va även tvungen att beställa hem Dust It, ett puder som masseras in i hårbotten för att få volym. Provade det förra helgen på förfesten innan utgång och det va riktigt bra, kampanjpris 99 kr.

musik.

Jag tycker att fel låt vann igår, refrängen va okej men det andra va väl inte så mycket att hurra för. Jag gillar Emilias låt, en låt som man blir glad av. Det tycker vi om.



Emilia - You´re my world.

att gilla sport eller inte.

Idag trodde jag att all snö hade smällt och våren äntligen hade kommit när jag vaknade, solen sken in genom persiennerna och fåglarna kvittrade. Så himla härligt! Fast när jag kikade ut låg all snö fortfarande kvar, typiskt. Satte mig i alla fall ute på balkongen med kissen en stund, nu är jag röd som en kräfta i fejjan. Man ska nog vara lite försiktig med den här första solen.

Efter igår (mitt tappra försök till att upptäcka sportens värld och få något såkallat intresse för det hela) kunde jag inte vara med ointresserad av sport. Jag blev 100 kr fattigare! och fick några tår förfrysna på köpet. Till råga på det så va matchen ganska så värdelös, Sirius förlorade mot Edsbyn med 6-1, också spelade de fult. Ne, det här med sport är nog ingenting för mig. Bara att inse.

Idag är det söndags middag hemma hos mamma och pappa som gäller, det va ett väldans bra tag sen vi va ute och hälsade på där nu så det är verkligen på tiden.

bortskämd?

(varning för gulligt inlägg)


Det är lite spännande att komma hem om kvällarna, det väntar (ofta) någonting gott i kylen som älskling gjort.

Jag är så himla tacksam, för det första när man jobbar sent och kommer hem så är inte det första man tänker på att ställa sig och laga mat. Men man är ju så jäkla hungrig så man måste ju, oftast blir det bara någonting lätt på kvällen för att man inte orkar ställa sig och laga nått avancerat, också är man är hungrig 1 timme senare igen.

Älskling, du vet att du är bäst
.

nya bikinis.


 
Från HM, 98 kr st.

musik.



Timo Räisänen - About you now.

RSS 2.0