NYBAKTA.



Nybakta lussebullar med mjölk, mmm.

Ikväll blir det ingen mjölk i alla fall, ska snart börja göra mig iordning för att bege mig ner på stan för några drinkar med två flickor. Men det blir en lugn kväll för mig, bara 1,5 vecka sedan op och även fastän halsen känns någolunda okej så ska man nog inte anstränga sig för mycket än.

Trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: MADDE

Åh, jag saknar dig med! Vet inte när vi sågs senast! Jätte länge sedan! Du har ju inte ens sett min bränna som nu tyvärr redan är borta :( Den försvinner ju likafort man blinkar till, skittråkigt!



Hur mår du nu då och hur går det att jobba såhär efter op? Känns det bra eller har du fortfarande ont?



Ja, så typiskt. David var sjuk men jobbade förra veckan. Så tror han smittat mig! :(



Imorgon är jag ledig men blir nog hemma på torsdag också men ska försöka jobba på fredag om jag mår bättre! Men då är väl du ledig från Klockarbol istället? Förresten, nu kanske du kan ta lite mer timmar på grön för mig kanske´om schemat passar? :)

Det går ju kräääääksjukan på bälingeby, passa dig så du inte bli smittad. Virdiga sjuka! BLÄ!



Vi ses snart hoppas jag! :)

2009-12-08 @ 21:17:59
URL: http://mproblem.blogg.se/
Postat av: MADDE

JA! JAG KOM IN PÅ SKOLAN :) LYCKA! Så himla glad är jag! Fick reda på det igår! Så nu blir det skola i 3.5 år! Ska bli jättekul! :)



Är hemma imorgon med. Dem hade redan fixat vikarie för mig så. Mår mycket bättre nu men är JÄTTE förkyld och tjock i näsan. Så skönt att bli ledig imorgon också. Ska börja med julklapparna och försöka bli klar med alla nu i helgen. Skulle vara jätte skönt!



Idolfinalen imorgon? :) Kom förbi oss om du vill.. :)



Åh, hade också verkligen velat se små liven imorgon när dem sjunger. Tänk gula barnen. Jag skulle gråta om jag såg dem! AAAW. Underbaraste barnen!

2009-12-10 @ 22:17:52
URL: http://mproblem.blogg.se/
Postat av: N I L M A

åh vad gott!

2009-12-12 @ 17:55:50
URL: http://nilma.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0