HJÄRTA.



J.
Jag älskar vardagen med dig.
Du är den finaste av alla fina och jag älskar dig, flera varv runt jordklotet och tillbaka.

Jag har lärt mig att man inte ska ta saker förgivet och jag uppskattar verkligen varje liten sak DU gör.
Mitthjärtaidinhand och Ditthjärtaiminhand.

Kommentarer
Postat av: Madde

Aaw, vad fint skrivet :) Det är verkligen så, man ska INTE ta varandra förgivet och man ska verkligen UPPSAKTTA varandra och ta vara på tiden tillsammans.. Man vet ALDRIG vad morgondagen bjuder på :/



Yes, varje dag på gul för Jennie vars son opererats. Blir kvar en stund iallafall men sen får vi se. Hoppas att det blir längre.. Jobbar rätt konstiga tider men detta beror på att jag har kvar nannywork också. Så jobbar sent mån, tis och tors + nannywork efter, ons 7-13 (och ibland 11.30) och fredagar antingen 17 eller 15. Så, så ser mitt schema ut.. alltså 75%! Rätt skönt när man har nannywork också, att inte jobba heltid på dagis för det orkar jag faktikst inte!



Jag vet, ibland hinner vi bara säga hej. Skittråkigt.. Aldrig har vi raster eller så. Hur jobbar du i veckan? Som mig någon dag? :) Så vi kan snacka lite skit. Förresten, går det bra på bälingeby? trivs du?



FY med halsen. USCH säger jag bara. Undra vad det är för något..? JA, ring ring ring och hetsa annars händer det aldrig något. Hoppas du snart känner dig bättre, ingen förtjänar att gå och må dåligt, vara orolig och ha ont! VAR BESTÄMD!



STOR kram.

2009-09-28 @ 19:40:08
URL: http://mproblem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0