KANTARELL.



Såhär såg det ut på vårat vardagsrumsbord igår kväll. Nu har jag stått och rensat svamp i över 2 timmar, jag orkar inte mer! Tur att det blir så gott i alla fall. Älskling hade gjort godaste svampsåsen när jag kom hem ikväll.

Nu tog J över så att jag kunde sätta mig ner första gången sedan jag kom hem från jobbet. Vi pallade även ett antal äpplen och plommon då vi va ute på landet igår, får se vad som hittas på med dom.

Kommentarer
Postat av: Madde

Hehe, MEN vad synd att du inte kollade den matchen. Det hade ju varit lite kul om du hade dykt upp där på min hemmaplan liksom :) höhö..



Det går bra MEN det är väldigt väldigt långa dagar. Typ 10-12 timmar varje dag men BARA 30 min rast. INTE riktigt helt okej. Man orkar/hinner inte göra ett dugg tills man ska hoppa i säng typ.. SJUKT!



Hur går det för dig? Fått mer tid än bara 9-14? Går det bra? Jag trivs sådär faktikst. Jobbigt med ny personal, nya föräldrar samt nya barn.. OCH framförallt ett nytt arbetssätt :S men men. Man kommer väl in i det. Trivs femhundratusenmiljoner gånger bättre hos klockis.. :) Men har några dagar och så bokade så jag kommer.. Hehe.. :)



KUL att du såg mig. Varför skrek du inte åt bussisen att stanna? HÖHÖ..

2009-09-08 @ 23:33:43
URL: http://mproblem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0