delias.



 

Hur söta va inte de här koftorna från Delias, 44 £ kostar de.
Rosa eller vit? Själv tyckte jag nog att den vita va finast.

Allting har förändrats men jag känner likadant.

Att grilla är väl något bland det somrigaste och godaste som man kan tänka sig. En sån där härlig sommarkväll då man känner grilllukten vart man än vänder näsan. Igår grillade vi några stycken här hemma, eller det va mest J som grillade. Han tycker ju om att grilla och jag hindrar honom inte. Jag satt mest på framsida på balkongen med ett glas rödvin i handen, rödvin vilket jag egentligen inte ska dricka. Det räcker med bara ett par klunkar så blir jag skit seg, men förbaskat gott är det ju så man kan inte låta bli ibland. Sen vilade jag en stund på soffan tills köttet va färdigrillat.

Det ska grillas här ikväll igen (J började sin semester i tisdags och sedan dess har det varit folk här 80 % av tiden). Själv ska jag avvika en stund för att äta kinamat med C. Lite senare blir det nog att joina J och de andra för att sitta på O´connors och dricka riktig guiness öl ur kran. Jag dricker aldrig öl annars, men sedan london resan förra året då vi drack mängder av guiness öl är jag såld.

Jag njuter verkligen av sommaren nu.

dagens låt.



Jordin Sparks/Chris Brown - No Air (piano acoustic).

Duktig kille, han spelar piano/gitarr och sjunger en massa låtar som han sedan lagt upp på youtube. Här är orginalet.

kvälls sol.


foto: jag.

Det var ett sådant härligt ljus i vårat kök för en stund sedan, det låg bara kvar i ett par minuter men under de minuterna passade jag på att låna J´s kamera och ta några bilder.


Little white stars sparkle and glisten.

Idag har jag jobbat, okej..legat i polen med V hela dagen. Ibland inser man vilket himla bra jobb man har, goaste lilla skitungen och jag bara älskar hans familj som kommer därtill. Idag va jag, V och hans lillasyster iväg och lekte i lekparken hela förmiddagen. Vi bakade geggamojj äppelpaj i sandlådan, sen åkte vi leksaksbilen till deras mormor och morfar och bjöd på pajen.

Igår badade jag också, fast i en liten mindre pol. Åkte till E på eftermiddagen och låg i hennes föräldrars nyinköpta pool, alldeles lagom för oss. Där satt vi och snackade skit, bland annat om missbildade tår. Ja, sånt som man lätt kommer in på då man sitter i en pol en måndags eftermiddag. Sen kom M, vid det laget va vi små russin i huden. Vi gick upp och gjorde egna hamburgare som vi sen grillade. Och självklart en massa guacamole till, mums! Sen hyrde vi "I Am Legend" och käkade en massa onyttigt, vi tycks alltid komma på en bra anledning att äta en massa onyttigt när vi träffas. Filmen va riktigt bra faktiskt, men huvva va sorgligt det va när hunden dog. Jag tycker egentligen inte om sorgliga filmer som inkluderar djur eller barn, då fäller jag alltid en och annan tår.

Nu ska jag äta, J är inte hemma...jag är alltså ensammen. Vad tror ni jag ska äta!?

(Jodå jag kan laga mat, någolunda. Jag är bara fruktansvärt lat. Exempel på ett senarium när jag är själv hemma kan va så att jag går in i köket varav jag ser att det inte är någon kastrull diskad av de jag brukar använda. Då struntar jag helt enkelt i att göra några nudlar överhuvudtaget. Jag vet, det är illa. Ett annat själ kan också vara att jag tycker det är så förbaskat tråkigt att laga mat själv. Så om någon va intresserad, nu vet ni.)

asos.

Asos har stor REA just nu, upp till 75 % off på en massa saker. Jag och J gjorde en liten beställning tillsammans häromdagen, detta fick det bli. Ett par undies, en playsuit, ett armband och ett linne. Alltihopp för under 300 kr. Man måste ju passa på när det är rea.



dagens låt.



Ted Gärdestad - Kaliforniens guld.

Nostalgi rakt igenom. Jag lyssnade mycket På Ted Gärdestad som mindre (han va en stor idol för min mamma där ett tag och hans låtar spelades ofta hemma) Denna låt gör fortfarande att håret reser sig på mina armar. Så otroligt vacker.

jag har nog helt enkelt blivit för gammal.

Jag vill gå och lägga mig i frysen och sova, ni förstår inte hur varmt det är här i lägenheten! Hur ska man klara av att sova i den här värmen? Men jag klagar inte, absolut inte. Men det va verkligen inte bästa dagen att vakna upp bakis på, och när all alvedon i världen inte hjälper då är det illa.

Vi hade planerat in en heldag för att bada idag, men ingen av oss tre va kapabel till det imorse. Att man aldrig lär sig, tur att man inte spenderar varje helg såhär längre. Jag skulle inte klara av det, man har helt enkelt blivit för gammal.

dagens låt.



Ashlee Simpson - Outta my head.

Jag har alltid gillat Ashlee Simpson, lyssnade mycket på henne för ett par år sedan men nu på senaste tiden har man inte hört så mycket av henne. Sen är hon ju så jäkla snygg också!

Den ena tomaten sa till den andra tomaten..


foto: jag.

TITTA! Vi har fått tomater på våran tomatplanta, hela 4 st faktiskt. Jag kan helt och håller säga ifrån mig äran för detta mirakel (alla växtliknande saker tycks ha en förmåga att dö så fort jag kommer nära dem). Jag har knappt rört denna planta sen vi fick den så jag ger J en klapp på axeln denna gång. Kan ju till mitt försvar säga att J har växt upp med föräldrar som jobbar med just tomater i växthus, såå. Jag håller mig till tomaterna som säljs i de vanliga mataffärerna så länge.

varmt varmare...våran balkong.

Det är varmt ute på våran balkong. Nu klarar jag inte av en minut till sittandes där, fy fasiken vad varmt. Har säkert druckit mer än en liter vatten men säkert svettats ut 2 liter också så...härligt!

Annars har veckan bestått av jobb, grillning och igår hade vi en heldag i Länna med mycket solande men dock mindre badande. Riktigt kallt i vattnet va det, J skulle ju självklart verka lite speciellt och hoppade i från bryggan. Men utav hans blick när han sedan kom upp med huvudet ur vattnet visade ju bara att det va en väldigt, väldigt dum ide. Jag utmanade inte ödet utan pinade mig istället i en mm i taget. Magen är verkligen värst! Nu har jag i alla fall tagit första doppet för i år (jag tycker inte att det gills att ha badat i en 34 graders varmt pool med V innan) meen fler dopp lär det nog bli innan sommaren är slut.

Nu ska jag göra lite chokladbollssmet och äta direkt ur skålen, orkar inte ens göra bollar. Vardagens lyx.




dagens låt.



The Kooks - She moves in her own way
.

lördag.

Nu har jag precis ätit lite nudlar med tonfisk, en klassiker då jag är själv här hemma. J hade även lämnat lite pomme frites från hans lunch tidigare idag så jag stoppade i mig dom också.

Funderar på att försöka ta mig ut och springa en sväng. Men jag har funderat i över en halvtimme nu och längre än så verkar jag inte komma. Jag har sagt till mig själv att jag inte får röra rabarberpajen i kylen förens jag varit ute och sprungit eller gått och än så länge har jag kunna hållt mig.

Igår va jag och 2 av flickorna ute och drack lite drinkar. Jag drack bla en rosa pantern och fy vad illa man mådde efter den, riktigt söt och sliskig drink. Men trevlig hade vi det, vart en ganska så tidig kväll men avslutning på MC. Som vanligt.

Nä nu ska jag bege mig ut en stund!




byxdress.


Jag vill ha en byxdress, svårt att veta om man kan bära upp den eller inte bara. Den här byxdressen från Halens hade jag velat klickat hem, synd bara att storlek 42 va den enda som fanns kvar just nu. Men får hålla utkik!
Topshop, Nelly, Hm och Delias är några ex på ställen som har byxdresser inne nu.

Little white shadows blink.

Jag fick rabarber av min kära broder häromdagen, han har en massa växandes vid sitt hus. Så nu har jag stått och gjort rabarberkräm och rabarberpaj. Det är väl nått bland det godaste som finns, rabarber. Kommer ihåg när vi var mindre och gick på fritids i "drömkåken", och jag och mina 3 gangsters i tjejgänget tjuvade rabarber i grannens rabatt. Sen doppade vi dem i socker och åt, det va tider det. Provade att äta dem med bara socker idag också men det smakade inte alls lika gott som det gjorde då, då kommer jag ihåg att det va himmelskt gott!

Igår va vi ut till mammsen och pappsen, mormor och morfar och moster L va också där. Vi satt ute på balkongen och åt kräftor halva natten, tror jag fick i mig hela 14 kräftor. Det är ju så fruktansvärt gott, så när man väl har börjat ätit kan man inte sluta. Det va en såndär härlig sommarkväll även fastän det blev lite kyligt mot kvällen, en mycket trevlig kväll.

Nu sitter jag och väntar på att J ska komma hem, jag vill se Dumpad. Har hotat med att jag ska se den själv om han inte kommer hem snart, fast det blir ju iofs svårt eftersom jag inte har någon aning om hur man får igång filmen :p meeen aja, jag får snällt vänta helt enkelt.




dagens låt.



Lady Gaga - Just dance.

4 snygga stilar.



Samtliga kläder från asos.com.

dagens låt.



Afasi & Filthy - Jobb.

Everything I do just comes undone.

Första dagen på semestern och ändå kan jag inte hålla mig därifrån. Idag var jag förbi en sväng, dock bara för att fylla i några tim jag hade glömt meeen han ialla fall kramas lite till med barnen. Annars har det varit en del farande fram och tillbaka på kalas, i fredags hade mitt älskade ludd E födelsedags fest, taack för en väldigt trevlig kväll med singstar och alldeles för mycket tequila. I lördags joinade C mig på kvällskvisten och igår var jag ut på landet och firade kusin J som fyllde.

Den här veckan ska vi fira pappsen också blir det lite jobb på onsdag, sen ska vi hinna iväg och ta 2:a tbe sprutan. Annars händer inte så värst mycket, ska försöka komma iväg och ta första doppen någon dag (ne, det har ännu inte blivit av). men till helgen!




skärpning.

Varför ska jag envisas med att gå och lägga mig så sent om kvällarna!? Nu är kl snart halv 12 och jag borde egentligen ligga i sängen. Igår kom jag inte i säng förens efter midnatt, men vaknade endå upp ganska så pigg och glad vid 07.00 när kl ringde..konstigt.

Nu ska jag skicka iväg ett äckligt gulligt mess till J och sen blir det i alla fall till att soova!




dagens låt.


Bry er inte om videon, hittade ingen bättre.
Men låten, helt underbar.


Coldplay - Hardest part.

And it’s a beautiful mess, yes it is.

Söndag idag och sista dagen på min lediga vecka, imorgon är man tillbaka på jobbet igen. Men jag har ingen som helst ångest för det utan det ska bli riktigt kul, har saknat barnen massor och jag förstår inte hur jag ska klara mig utan dem sen i höst. Det kommer bli många tårar och kramar om vartannat den här veckan.

Igår va vi hemma hos E och förfestade lite, det blev mycket diskussioner om allt möjligt samtidigt som vi kom på att vi skulle lyssna på lite nostalgi musik, ace of bace kom bla upp på spellistan och det va många gamla minnen som dök upp.

På krogen sen träffade vi på en massa roligt folk, vi hamnade bla mitt i en svensexa, mer än så behöver väl inte nämnas men galet kul hade vi i alla fall. Efter stängning vart det max och efterfest hos en av J´s kompisar. Där fann jag en ny kärlek, en stor uppblåsbar max hand som jag ville ta med mig hem. Det fick jag dock inte eftersom det tydligen va han som bodde därs barns och då skulle de bli ledsna förklarade han för mig, attans! Kl 6 la jag huvudet på kudden och somnade själv som ett litet barn. Trodde att jag skulle må piss idag men inte, halv 12 studsade jag upp ur sängen hur pigg som helst. Det är konstigt med mig.


Utmanad av M.

Fem saker som finns på din Att-göra-lista-idag?
♥ Iväg till gränby och handla lite till kvällen.
♥ Måla naglarna.
♥ Laga någonting snabbt och ätbart.
Fixa mig iordning för kvällen.
Iväg till E och ha en grymt rolig kväll.

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Då hade jag (för ca 3 månader sedan) fyllt 13 och va tonåring. Kommer ihåg att man gjorde väldigt stor grej av det då.

Ställen du bott på?
Växte upp ute på landet, sen har jag hållt mig i gränbyområdet här inne i stan. Har bott på exakt 5 ställen här runt omkring om man räknar med det nuvarande stället.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
Först skulle jag skrika av glädje i säkert minst en hel dag.
Sen skulle jag boka första bästa (och dyraste) resan långt bort. Kanske tom en jorden runt resa.
Shoppa såklart, vad vore Lina utan shopping. Förmodligen ingen Lina alls.
Som min vän M skrev så skulle jag skänka en hel del till välgörenhet.
Sen skulle jag bjuda mina vänner på en massa roligt.
...bara en sak till, jag skulle köpa mig den finaste lägenheten.

gratis är (alltid) bra.

Jag har nämt det förut och jag nämner det igen. Registrera er på gratisbio och samla poäng så får du hem presentkort på bla HM, IKEA, BODY SHOP eller STADIUM mfl helt gratis.

Det är gratis att anmäla sig och genom varje person du värvar får du 200 poäng. Du kan även samla poäng på tex nätshopping. Två flygor i en smäll!

Genom att anmäla dig här får du även 75 extra poäng.



400p = 1 biobiljett
1000p = 300:- presentkort
1500p = 500:- presentkort
2000p = 700:- presentkort



Värva alltså 2 aktiva personer och få en gratis biobiljett.

nyttigt vs onyttigt.

 
foto: jag.

Jag är duktig, jag har baaakat. Både citron/chokladmuffins och hälsobröd vart det. Gott!

dagens låt.



Yael Naim - New soul.


"See I'm a young soul in this very strange world
hoping I could learn a bit about what is true and fake.
But why all this hate try to communicate
finding just that love is not always easy to make"

shoppat i Stockholm.


Puderrosa kofta från MQ. Den va nersatt till halva priset, and i love it.


Väska från Åhlens, kopia på orginalet.
Ljusblå/vit randig bh med matchande undies.



If it's not real, than I don't know.


Vi hade en mysig dag i Stockholm i onsdags. Promenad i små gränder, glass och lite shopping hann vi också med!

Idag har jag lunchat på stan med C, eller hon åt lunch och jag tittade på. Jag fick nämligen inte äta något på 2 timmar efter att jag varit hos tandläkaren. Det va nästan en plåga eftersom jag va olidligt hungrig. Hon hade lunch i en timme så vi passade på att köpa en inflyttningspresent till E också på en gång. Ska bli kul att se hur hon bor!

Nu tänkte jag försöka ta lite kort på de få (men bra) fynden jag gjorde i Stockholm. Sen ska jag baka bröd som den hemmafru jag är och kanske någonting riktigt onyttigt att äta också, vi har bara lussebullar i frysen just nu.




and so it is.

Igår va vi som sagt till stockholm hela dagen och idag blev det att jobba hela dagen, därav det dåliga bloggandet. Imorrn ska jag till tandis på morgonen och sen ska jag luncha med en kompis. Men sen så, kommer det både bilder och lite roliga inlägg. Så håll ut!

:p




dagens låt.



Jem - It´s amazing.

orange bikini.


Jag fyndade (enligt mig) finaste bikinin i går. Härlig orange färg och krus på knytbanden och i midjan. Den va på rea på Lindex, rena fyndet redan då men så va det även 20 % på allt i butiken inne i forumgallerian. Så jag gav praktiskt taget ingeting för en väldigt fin bikini. Okej, jag behöver egentligen ingen ny bikini, har ca 20 andra som ligger och gör ingen som helst nytta i en låda inne i gardeboben, jag har ju inte ens tagit första doppet i år än. Skandal! Men ge mig fint väder i helgen så åker jag och min nya bikini och badar, jag lovar.




en tripp till stockholm.

Den här veckan är jag alltså ledig, andra dagen på ledigheten idag och soler skiner som aldrig förr. Härligt!
Imorgon blir det en liten tripp till huvudstaden, jag och älskling. Det ska bli otroligt mysigt. Kika runt i lite, sätta sig på nån liten uteservering och shoppa en massa förstås. Hoppas på lika fint väder som idag. Förra gången vi var i Stockholm så trodde sig J vara värsta gps:en och hitta till alla möjliga ställen (vilket han egentligen inte gjorde) så vi hamnade..ja vet inte var tillslut. Men mysigt va det, annars går man bara runt på samma ställen, i samma butiker varje gång. Kul att upptäcka lite nytt.

Imorgon ska jka bla kika efter:

♥ Svart skinnjacka (liknande den från HM)
Ljus jeansjacka.
♥ Vit kofta med stor krage.
Ljusa jeansshorts från bik bok.
♥ Läppstift från face.

Klänning från lindex.

RSS 2.0